facebook

Олена Зеленська раніше приходила на день народження до Анатолія Анатоліча: “Якби запросив, я б прийшла”

Анатолій Анатоліч родом із Кривого Рогу, тому чудово знайомий не лише з Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою. Блогер навіть навчався у тата нинішнього президента.

Стосунки з родиною Зеленських у знаменитості доволі тісні. Олександр Семенович викладав в Анатолія Анатоліча інформатику в інституті. Дружина Юла якийсь час працювала в “95 кварталі”, а сам президент підписаний в мережі на сторінку ведучого. Щоправда, останнім часом жодного лайку криворіжанину не поставив. А от із головою офісу президента Андрієм Єрмаком таке траплялося.

Олена Зеленська хотіла відвідати Анатолія Анатоліча в день народження, а він не запросив

Деякий час Анатолій Анатоліч працював на Прямому каналі, який, як відомо, належить головному конкуренту Володимира Зеленського на президентських перегонах 2019 року Петру Порошенку. Та коли там стало забагато політики, ведучий звільнився.

На виборах у першому турі Анатоліч не голосував за земляка, але тепер усіляко топить за чинного президента, перетворившись на затятого зелебота. В останні роки ведучий частіше спілкувався не з Володимиром, а з першою леді країни.

Олена Зеленська навіть частенько навідувалася в гості, щоб привітати Анатолія Анатоліча з днем народження. Звісно, це траплялося ще в допрезидентську епоху. Після 2019-го криворіжанин теж написав дружині лідера країни, поцікавившись, чи може запросити її до себе в гості у знаменний день.

Перша леді привітала товариша, перепросила, що не зможе бути присутньою на святі, оскільки перебуває не в Україні. Ввечері з новин Анатолій Анатоліч дізнався, що подружжя Зеленських того дня зустрічалося з президентом США Дональдом Трампом та його дружиною Меланією.

Наступного року Анатоліч знову напередодні дня народження звернувся до Олени. Написав, що вже не запрошує її в гості, оскільки вона все одно не прийде. Зеленська пригадала своє авторське минуле у “Кварталі” та відбулася гумором: “Шкода, що ти мене не запрошуєш, а я б прийшла”.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.