Пиріг з серіалу “Відчайдушні домогосподарки” – повторюємо смачну випічку від улюблениці всіх Брі Ван де Камп

Навколо лимонного пирога в серіалі "Відчайдушні домогосподарки" відбувались справжні скандали та бої. Ніхто не міг перевершити смакоту від Брі Ван де Камп. Тепер же рецепт доступний всім і, насправді, він не такий і складний

Цей торт підійде для святкової вечері та в якості простого десерту для дітей на кожен день.
Продукти для смачного пирога:

  • мука – 210 грамів
  • олія – ​​115 грамів
  • яйця – 1 штуки
  • жовтки – 4 штуки
  • цедра 1 лимона
  • сік 2 лимонів
  • вода – 300 мл
  • кукурудзяний крохмаль – 120 грамів
  • цукор – 300 грамів
  • масло – 70 грамів
  • білки – 4 штук
  • цукор – 170 грамів

Готуємо лимонний торт з безе

Спосіб приготування досить простий, а потребує уважності. Розпочнемо процес із замішування тіста. Вершкове масло потрібно нарізати кубиками та змішати з борошном, щоб вийшла дрібна крихта. Засипаємо суміш в тарілку та додаємо воду і яєчні жовтки. Тісто можна замішувати руками, або ж використовувати  блендер. Тісто повинно бути еластичним та гладким. Формуємо з тіста кружок, закриваємо плівкою та відкладаємо в холодильник на 30 хвилин.

Смачний лимонний торт з безе
Смачний лимонний торт з безе

Щоб не втрачати час – готуємо лимонну начинку. Для цього з лимонів знімаємо цедру та видавлюємо сік. В невеликій каструлі змішуємо цукор та кукурудзяне борошно. Туди ж додаємо сік і трішки води. Суміш повинна бути не дуже рідкою. Тепер усе збиваємо вінчиком.

Готову масу ставимо на вогонь і продовжуємо постійно помішувати. Суміш буде потроху густішати – це то, що нам потрібно. Як тільки бачите потрібну консистенцію – додаємо яєчні жовтки та лимонну цедру. Також вводимо вершкове масло. Воно необхідно для того, щоб крем став однорідним.

Лимонний торт як в Брі Ван де Камп
Лимонний торт як в Брі Ван де Камп

Повертаємось до тіста – розкачуємо тісто викладаємо в форму. Краї притиснути до стінок. В розігрітій духовці до 200 градусів випікаємо корж 10 хвилин.  Дістаємо готове тісто та додаємо наш крем.

Залишилось лише безе. Для цього яєчні білки збиваємо в круту піну, додаємо цукор та знову збиваємо. Викладаємо безе на крем та відправляємо ще раз в духовку на 10 хвилин при температурі 190 градусів.

Дістаємо торт, охолоджуємо та смакуємо з родиною!

Популярне

Схожі статті

Мій літній шоколадний десерт не простий: скуштувавши цю смакоту, чоловік відразу повів під вінець

Замість того, щоб вмикати духовку й випікати коржі для торта, в літню спеку краще обмежитися легким шоколадним десертом. Трішки вершків та згущівки та гіркий шоколад зроблять ласощі неперевершеними.

Тарас Цимбалюк обирає до пари виключно “Холостячок”: дружин, що не брали участі в популярному шоу, покинув

Тарас Цимбалюк мріяв стати черговим "Холостяком", але в популярне шоу поки що не втрапив. Натомість стосунки з учасницями, хоч і не переможницями цього проєкту, мав двічі.

Неймовірні баклажани по-корейськи: ця закуска на святковому столі улітає перша – всього 10 хвилин на готовку

Рецепт маринованих баклажанів по-корейськи, який ви точно ще не коштували. Ця страва стане у вас зіркою на святковому столі та від цієї смакоти жоден гість не зможе відірватись.