Максим Галкін поділився відео, як змінилась та стає все більше схожою на маму їхня з Пугачовою донька Ліза

Як швидко виростають діти, а особливо доньки: ще вчора була зовсім крихіткою, а сьогодні — ще не дівчина, але вже не немовля. Цікаво та зворушливо спостерігати цей процес та не менш цікаво дивитися на реакцію їхніх батьків, які дивуються перетворенню своїх дітлахів.

Як відомо, у Максима Галкіна та Алли Пугачової двоє спільних дітей: Ліза та Гаррі.

Люблячий батько Максим приділяє багато уваги своїм дітям все їхнє життя. Це широкий загал постійно бачить по тих фото та відео, які він робить, а потім викладає в соціальні мережі.

Ось і нещодавно щасливий батько показав в Інстаграмі свою 9 річну доньку Лізу у порівнянні з нею ж тільки 6 років назад, коли дівчинці було десь близько 3 рочків.

Всього 7 років назад донька милувала батька своєю дитячою безпосередністю, коли спускаючись по сходах з сумочкою у руці, маленька білявка співала пісеньку про тата, притоптуючи ніжкою в такт своїй мелодії, та ніяк не хотіла заспівати ту, пісню, яку просив батько “про дорогу”.

І ось зараз Максим знов зловив момент, коли донька так само спускається тими самими сходами, але дівчинка підросла та подорослішала, стала стрункою та витонченою й все більше стає схожою на свою зіркову маму Аллу Борисівну.

Вона ще зовсім юна, тому коли батько, як колись, попросив її заспівати, вона з підлітковою сором’язливістю відповіла відмовою.

Максим з легким сумом резюмував: “Та сама дівчинка, ті самі сходинки, а де ж пісенька?”

“Мама — королева, а донька — принцеса”

Звичайно, що це відео не залишило байдужими серця шанувальників та фанатів Максима Галкіна: на його сторінці з’явилося багато компліментарних коментарів як на їхню з Пугачовою особисту адресу, так і на адресу їхніх дітей: “респект батькам”, “в таких чудових батьків не може бути поганих дітей”, “донька — красуня та розумниця”, “мама — королева, а донька — принцеса” і таке інше.

Але окрім як на це відео, глядачі звернули свою увагу ще й на те, що Галкін підписується під кожною своєю публікацією “іноземним агентом”, що, на думку декого, виглядає доволі інтригуючи, враховуючи те, що нібито, якщо він так не буде підписуватись, то він заплатить штраф.Читачі губляться у здогадках.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.