facebook

Мішина, Дорофєєва, Єфросиніна страшенно сумують за Кримом: де перебувають мами зірок і чи бачаться з донями

Клята російська агресія розлучила чимало сімей. Не стали виключенням і зірки. Ті знаменитості, що зростали в Криму, тепер не можуть регулярно бачитися зі своїми мамами.

Ксенія Мішина

В юності Ксенія поїхала навчатися до Києва, та так і поселилася в столиці. Між тим її мама залишилася в Криму навіть після окупації. Майже 10 років мама з донькою не можуть зустрічатися нормально. Та цього літа рідні люди таки обняли одна одну.

Зустріч із мамою в Туреччині

Зустріч актриси з мамою відбулася на нейтральній території – у Туреччині. Мішина поїхала туди з 11-річним сином Платоном. Звісно, не обійшлося без поцілунків та сліз. Жінка не бачила доньку й онука цілих 2,5 року. Всім гуртом відзначили 34-ту річницю від дня народження знаменитості.

Надя Дорофєєва

Яким чином мамі Наді Дорофєєвої вдалося прорватися до Києва, незрозуміло. Раніше співачка бідкалася, що не може бачитися з батьками. Та заради знайомства з новим зятем кримчанка зробила неймовірне.

Мама відвідала Надю Дорофєєву в Києві

Побачивши світлину Наді з Ольгою Володимирівною, фани Дорофєєвої потішилися неабиякою схожістю між мамою й донькою. На радощах новоспечена теща навіть виконала запальний танок. Це може означати лише одна – жінка порозумілася з другим зятем.

Ще торік у вересні Надя бідкалася, що не знає, коли побачиться з мамою, яка мешкає у Сімферополі. Та врешті її мрія збулася. Два роки тому Надя з мамою разом відпочивали у Барселоні.

Маша Єфросиніна

Коли востаннє бачила кримську маму телеведуча, достеменно невідомо. Але цьогоріч у березні до Єфросиніної у шанувальників виникло чимало запитань. У мережу просочилися кадри відзначання дня народження племінниці Маші Варвари, яка мешкає з мамою Лізою Ющенко у москві.

На кадрах видно жінку, що танцює з іменинницею. Всі впізнали в її особі маму Маші. Хтось із підписників поцікавився у зірки в Інстаграмі, чи відвідувала її мама російську столицю, на що Єфросиніна відповіла категоричне ні.

Мовляв, її мама перебуває у Польщі вже 8 місяців і няньчить молодшого синочка блогерки 8-річного Сашка. У це важко повірити, адже ранні світлини блогерки з її найріднішою людиною вказують, що жіночка в кафе якраз і є пані Людмилою. Невже можлива подібна схожість?

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.