53-річна Марія Бурмака розповіла про свій досвід відносин з коханим, молодшим на 10 років: був програмістом

Народна артистка Марія Бурмака поділилась своїм особистим життям та розповіла про коханого, що був на 10 років молодший. Куди ж привели ті відносини

Молодого хлопця, на котрого так запала співачка, звали Віктор і він був простим програмістом. Марія була неготова до нових відносин і не приймала залицяння хлопця. Але Віктор впевнено добивався серця співачки й вона не змогла довго противитись. Його залицяння зцілили поранене серце Марії. Їх роман тривав довгих п’ять років.

Марія Бурмака про коханого, молодшого на 10 років
Марія Бурмака про коханого, молодшого на 10 років

“Я зустрічалася з програмістом. Ми разом жили близько п’яти років. Це були дуже веселі стосунки”

Досить дивно, коли артисти чи інші діячі культурної сфери знаходять кохання серед звичайних людей. З Віктором Марія Бурмака познайомилась коли він просто прийшов ремонтувати її комп’ютер.

Народна артистка України Марія Бурмака
Народна артистка України Марія Бурмака

Швидко з’їхалась пара також не без причини. Марія каталась на ковзанах та невдало впала. Вивих плеча і гіпс на руку – результат падіння. Віктор одразу прийняв рішення переїхати до дівчини та допомагати їй одужувати.

Наразі вони не разом, і про причину розлучення дівчина не розповідає. Але Бурмака впевнена в тому, що в складній ситуації може розраховувати на його допомогу та підтримку.

Наразі серце співачки не вільне. Вона має кохання, хоча імені свого обранця так і не відкриває. Побажаємо закоханим більше часу насолоджуватись своїми стосунками та зберегти кохання на довгі роки.

Перший чоловік Марії Бурмаки
Перший чоловік Марії Бурмаки

Потрібно нагадати, що Марія Бурмака була одружена та має єдину доньку Ярину. Зі своїм чоловіком вона двічі одружувалась і двічі розлучалась. Ці стосунки були наповненні щасливими моментами, але бажання Дмитра Небесійчука тримати все під контролем не давало Марії розправити крила.  Рік тому колишнього чоловіка Бурмаки на стало.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.