Дівчата з Кропивницького, яким пощастило вдало вийти заміж: Інна Михайлова, Катерина Полтавська, Аліна Байкова

Кропивницький – не дуже велике місто, географічне становище якого на карті покаже далеко не кожен українець. Між тим дівчата тут дуже гарні, заради яких знамениті чоловіки ладні втратити голову й забути всіх колишніх назавжди.

Інна Михайлова

Після отримання титулу “Міс Кіровоград” (так раніше називався Кропивницький) Інна Пономарьова, тато якої зловживав алкоголем і врешті помер у в’язниці, могла обирати з великої кількості чоловіків. Вона вийшла заміж за гравця донецького “Шахтаря” Андрія Канчельскіса. В шлюбі народилося двоє дітей.

Інна Михайлова тоді і зараз

Та коли красуня познайомилася з шансоньє Стасом Михайловим, який теж був одружений і мав двох дітей, то забула про все на світі. Побралися вони вже після народження першої спільної доньки Іванни. За рік після весілля Інна подарувала коханому чоловіку ще й Марію.

Аліна Байкова

Історія цієї кропивничанки схожа з Попелюшкою. Вона працювала офіціанткою за 10 євро в місяць і не мала жодних перспектив у житті. Та коли працівниць відправили в ательє знімати мірки для пошиття уніформи, власниця звернула увагу на модельні дані дівчини. Її взяли в школу моделей безплатно. Спочатку Аліна опинилася в Китаї, а потім відразу попрямувала до Франції.

Аліна Байкова пройшла шлях від офіціантки до бізнесвумен

Не можна сказати, що в становленні бідної дівчини у заможну модель та бізнесвумен зіграв роль якийсь один чоловік. У 19 років Аліна завагітніла від одного відомого чоловіка, але від дитинки довелося позбутися. У Франції у дівчини був тривалий 7-річний роман, але вони розсталися, бо чоловік хотів сім’ю й дітей. Був іще один спонсор, та Байкова знову відмовилася від побудови родини. Від роману з Лео Ді Капріо модель відкараскалася. З актором зустрічалася її подруга, отак вони й подружилися. Про стосунки з останнім партнером Байкова взагалі не хоче згадувати.

Катерина Полтавська

Цій кропивничанці є з кого брати приклад. Про 22-річну журналістку заговорили, коли вона закрутила роман із двічі одруженим Володимиром Остапчуком. Дівчина легко здолала суперниць і стала для ведучого леді №1.

Катерину Полтавську в Києві вражає все

Ходять чутки, що голубки побралися. Нині вони переїхали до ЖК “Тетріс Хол”, що розташований біля метро Олімпійська у Києві. Дівчину з Кропивницького, не привчену до розкошів, дивує тут усе – кафе для мешканців будинку, генератор на випадок відключення світла, чистота у під’їзді та відсутність алкашів.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.