17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки (Відео)

17-річна донька телеведучої Ольги Фреймут Злата повернулася в Україну з США і анонсувала власний майстер-клас з танців у Києві. Щоб повчитися танців у самої Злати Мітчелл потрібно заплатити всього 300 гривень.

Злата Мітчелл – старша донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, яку вона народила у студентські роки від британця Ніла. Дівчина відома публіці не менше, ніж її зіркова мама. Ще з раннього дитинства Фреймут привчала доньку до медійності і часто брала її з собою на світські заходи.

Особливо активно про дівчину почали говорити тоді, коли вона прийшла на кастинг відомого танцювального шоу “Танцюють всі” у 2016 році. Тоді Златі було всього 10 років. Своєю хореографією дівчинка вразила не лише глядачів, а й суддів проєкту.

17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки
17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки

У 2021 році Злата Мітчелл закінчила 9 клас престижної приватної школи у Києві і виїхала у США, де навчалася у старший класах у так званій школі-інтернаті. В цьому році дівчина закінчила американську школу. Наразі невідомо, де буде дівчина здобувати вищу освіту та зараз, поки тривають літні канікули, вона приїхала на Батьківщину – в Україну.

Всі ці роки Злата Мітчелл продовжувала займатися танцями. Зараз дівчина вийшла на досить високий рівень у хореографії і навіть запланувала свій власний майстер-клас у Києві.

Так, донька Фреймут опублікувала у своєму Інстаграм-блозі уривок свого танцю і написала, що у найближчий понеділок чекає всіх охочих на свій танцювальний майстер-клас. Також дівчина вказала студію, де запланована подія.

Школа танців, де буде давати свій майстер-клас Злата, також анонсувала подію і вказала вартість уроку. Так, щоб потрапити на майстер-клас до Злати, потрібно заплатити 300 гривень. За столичними мірками, це дуже дешево.

17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки
17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки

Нагадаємо, Злату Мітчелл часто порівнюють з її зірковою мамою і хейтять у Мережі. Дівчина виросла зовсім не схожою на свою маму Олю Фреймут ні зовні, ні за характером. Дівчина має пишні форми, яскраву зовнішінсть і бунтівний характер.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.