Не Дантес і не Кацурін: Надю Дорофєєву застукали в обіймах молодого і популярного красунчика (Відео)

Відома українська співачка Надя Дорофєєва засвітилася з відомим красунчиком-артистом. В Мережі пожартували над тим, що виконавиця вирішила змінити чоловіка.

Відома українська артистка Надя Дорофєєва, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, з’явилася у компанії відомого українського співака Макса Барських. Так, виконавці вирішила записати спільну пісню під назвою “Ритми”.

А нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Дорофєєва опублікувала відео, де вона з Максом Барських танцюють під їхню нову пісню. На відео вони торкалися один до одного і навіть обіймалися.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати відео і жартувати над тим, що Кацуріну пора ревнувати. Також багато прихильників відмітили, що дует Дорофєєвої і Барських дуже вдалий.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Все, тепер це моя найулюбленіша пісня. Це просто рай для вух”;
  • “Дуже круто, але що скаже Міша Кацурін?”;
  • “Добре, що у Барських немає дружини”;
  • “Той момент, коли зірки українською стали звучати по-особливому”;
  • “О, ви дійсно ідеальний дует”;
  • “Ви двоє то щось нереальне”.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Надя Дорофєєва зіграла таємне весілля зі своїм новим обранцем Мішою Кацуріним. Саме заради нього співачка покинула свого першого чоловіка Володимира Дантеса, з яким прожила у шлюбі 7 років.

Весілля Дорофєєвої і Кацуріна було невеликим і повністю таємним. Як вже зараз відомо, на святі було близько 70 людей, серед яких рідні, друзі та найближчі знайомі. Всім гостям було заборонено фотографувати, чи знімати щось на камеру.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна

Цікаво, що на весіллі не було ні Потапа, який раніше був продюсером Дорофєєвої, ні її колеги Позитива. Натомість на святі була присутні Ірина Горова і Маша Єфросиніна.

Та вже через місяць після весілля, Дорофєєва поділилася цією новиною зі своїми прихильниками. Співачка опублікувала весільні фото у своєму Інстаграм-блозі і запевнила, що з новим чоловіком вона дуже щаслива.

Цікаво, що в одному з останніх інтерв’ю Дорофєєва зізналася, що вже готова до народження дітей. Тож можливо, що в найближчому майбутньому у зіркової пари буде поповнення.

Популярне

Схожі статті

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.