Хюррем могла залишитися без свого султана Сулеймана: все через крижану ванну на зйомках “Величного століття”

Один із найпопулярніших серіалів у всьому світі міг стати для відомого турецького актора останнім у його кар'єрі. Вивляється, виконавець ролі султана Сулеймана ледве не пішов з життя на майданчику

“Величне століття” – популярний турецький серіал, який дивляться у всьому світі. Свого часу телевізійний проєкт побив усі рекорди, адже цю стрічку переклали на неймовірно велику кількість мов. Попри приголомшливий успіх, для деяких акторів знімання виявились не просто важкими, а небезпечними для життя. Так, наприклад, Халіт Ергенч, який зіграв султана Сулеймана, ледве не задихнувся прямо під час роботи.

Відомий турецький актор, якому у “Величному столітті” дісталась головна роль, ризикнув своїм життям заради роботи. Так, в одному з сезонів падишах захворів, а лікарі вирішили покласти його у крижану ванну, аби зменшити температуру тіла та знизити жар. Халіт Ергенч занурився під лід повністю, з головою – без будь-яких хитрощів з монтажем, робив актор все самостійно.

Халіт Ергенч ризикував власним життям заради знімання в серіалі Величне століття
Халіт Ергенч ризикував власним життям заради знімання в серіалі Величне століття

Знімали складну та небезпечну сцену у спеціальному критому басейні великої площі. Втім, для виконавця ролі султана Сулеймана ця роль могла стати останньою в житті. Річ у тім, що, занурюючись під крижану воду, знаменитість і члени знімального майданчика не врахували, що організм зірки міг не витримати такого перепаду температур.

Коли Халіт Ергенч повністю з головою пішов під воду, він пережив справжнісінький температурний шок. Через це знаменитий турецький актор почав задихатись і ледве не захлинувся водою. На щастя, все обійшлось, а на знімальному майданчику були медичні працівники, які швидко допомогли зірці оговтатись від шоку.

Халіт Ергенч міг задихнутись під час знімання культового серіалу Величне століття
Халіт Ергенч міг задихнутись під час знімання культового серіалу Величне століття

Хоча й закінчилась ця доволі моторошна історія добре, Халіт Ергенч точно запам’ятав сцену з крижаною водою на все своє життя.

Популярне

Схожі статті

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Тіна Кароль подала знак, що завершує кар’єру співачки: зірка натякнула, якій справі тепер присвятить себе

Останнім часом набирає обертів новий проєкт Тіни Кароль, яким поп-діва захопилась настільки, що її сольна кар'єра опинилась на другому плані.

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.