Катерина Осадча вразила умінням грати на піаніно (ВІДЕО)

Телеведуча Катерина Осадча показала відео, на якому вона вправляється в грі на піаніно. Підіграти мамі вирішив і маленький син Ваня.

Українська телеведуча Катерина Осадча вирішила на карантині згадати шкільні роки.

У дитинстві дівчина відвідувала музичну школу по класу гри на клавішних, але ці вміння так і залишилися на рівні хобі. У дорослому житті Катя не знайшла часу на музичне захоплення.

Але все ж у вільний час вирішила відновити свої вміння і сіла за піаніно. Осадча вирішила взяти кілька уроків по грі, щоб згадати основні правила володіння інструментом.

Своїми першими перемогами телеведуча поділилася зі своїми підписниками в особистому блозі в мережі Instagram.

Захоплення мами музикою розділив і трирічний син Ваня. Хлопчик теж вирішив продемонструвати свій музичний талант, мама навіть поступилася малюкові місце за піаніно і той зміг показати, як володіє інструментом він.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.