Лобода вперше за довгий час показала 5-річну доньку Матильду від таємного чоловіка: росте красунею (Фото)

Українська співачка Світлана Лобода вперше за довгий час показала свою молодшу доньку Матильду від таємного чоловіка. Дівчинці вже 5 років і вона помітно підросла.

Співачка Світлана Лобода із тих знаменитостей, хто тримає своє особисте життя в секреті. Артистка не розповідає про своїх чоловіків та романи, а фото її дітей потрапляють до Мережі вкрай рідко.

Та нещодавно співачка опублікувала зворушливий знімок зі своєю 5-річною донькою Матильдою. Лобода показала донечку вперше за останні 2 роки. На фото співачка тримала Тільду на руках на березі моря. Помітно, що дівчинка помітно підросла і має дуже довге волосся.

Як же хочеться миру для наших дітей..

, – підписала знімок Лобода.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати допис співачки і підтримали її.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Це правда, так хочеться, щоб діти не запам’ятали це все”;
  • “Дуже хочеться миру, це зараз у нас найголовніша мрія”;
  • “Неймовірне фото , діти повинні жити без війни, всі, навіть вороги”;
  • “Українська діва”;
  • “Дві красуні”.

Нагадаємо, Світлана Лобода так і не розкрила, хто є батьком її молодшої доньки Тільди. Коли співачка була вагітна, їй приписували роман з відомим рок-виконавцем Тіллем Ліндеманном.

Лобода і Тілль Ліндеманн
Лобода і Тілль Ліндеманн

Саме його вважали батьком маленької Тільди. Та ці чутки так і не підтвердилися, а сама Лобода навідріз відмовляється відповідати на питання про батька своєї дитини.

Варто відзначити, що зараз співачка знаходиться у стосунках. У своїх інтерв’ю Лобода зізналася, що вже декілька років живе разом з чоловіком у Європі. Його ім’я співачка не називає, та зізнається, що він бізнесмен і старший за неї. За словами Світлани, її новий коханий не українець та підтримує Україну.

Нагадаємо, Світлана Лобода жила і працювала у росії до 24 лютого 2022 року. Після початку повномасштабної війни співачка відразу покинула росію і виступила проти дій російської влади. Останні 1,5 роки Світлана активно допомагає ЗСУ та постраждалим у війні українцям.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки як пух на особливому інгредієнті: для мене це найсмачніша начинка. Всі хто куштують щоразу в захваті

Найсмачніші смажені пиріжки виходять не на молоці, не на кефірі, а на картопляному відварі. Спробуйте приготувати і ви будете в захваті від результату.

За кордоном, але в оточені жіночої краси: Потап із Чикаго порадив українцям, як пишатися своїм походженням

Знаходячись за кордоном відомий продюсер Потап намагається довести прискіпливій публіці, що він не забуває рідну неньку Україну. Проте реакція фанатів не завжди така, яку артист хотів би бачити.

Ніякої духовки, але всі будуть задоволені: без розкочування тіста готую ліниві пиріжки з м’ясом за 10 хвилин

Уранці кожна хвилина на рахунку, але ж треба нагодувати чоловіка й дітей ситно. Вихід є – зробіть ліниві пиріжки. Просто змішайте кефір із борошном, викладіть на пательню й додайте м'ясний фарш.