Шалено закохалася в Балі-Бея: як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з “Величного століття”

У серіалі "Величне століття" роль дорослої доньки Хюррем і Сулеймана Міхрімах зіграла Пелін Карахан, якій вже 38 років. Її героїня була закохана у Малкочоглу Балі-Бея, але заміж за нього не вийшла.

Принцеса Османської імперії Міхрімах Султан по сюжету “Величного століття” закохалась в Балі-Бея ще дівчиськом. На той момент вона не розуміла різниці у віці та соціальному становищі зі своїм коханим.

Малкочоглу Балі-Бей був воєначальником і слугою султана Сулеймана, який всього на рік молодший за падишаха. В серці красеня оселилася більш підходяща йому за віком партія – Айбіге Хатун, донька кримського хана і племінниця Валіде Султан. На фоні їх кохання почуття Міхрімах здавалися скоріше вигадкою, яку дівчинка переросте з роками.

Набагато пізніше Хюррем під час розмови запитала у Балі-Бея, як він ставиться до її дочки. Воєначальник відповів, що все ще бачить перед собою примхливу крихітку, яку знав давним-давно. При цьому він дуже гідно поводився з юною пані, не даючи їй жодного приводу образитися.

Коли Міхрімах подорослішала і одного разу побачила Малкочоглу після повернення до палацу, до неї вмить повернулись почуття. Він спершу не впізнав її, а потім вибачився і через його тактовність та небажання образити донька Хюррем починає сподіватися на взаємність.

Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея
Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея

Все змінилося після того, як Міхрімах випадково почула підлаштовану матір’ю зустріч за ширмою – Балі-Бей тоді пояснив, що не може прямо у вічі відмовити принцесі. Для неї це стало ударом. Переживши відчай, Міхрімах Султан втратила віру у кохання, але з високо піднятою головою вийшла заміж за Рустем Пашу, шлюб з яким зводився до практичності, розрахунку і доброго союзу.

Для Міхрімах це удар, який вибив її з колії настільки, що вона, переживши відчай, втрачає віру в кохання. З високо піднятою головою вона виходить заміж за Рустема, відносини з яким зводяться до практичності, розрахунку та доброго союзу.

Як зараз виглядає Міхрімах Султан?

Актриса Пелін Карахан в цьому році відзначить вже своє 39-річчя, однак з її розкішним виглядом у це важко повірити. Зірка від природи отримала дуже яскраву зовнішність, яку підтримує регулярним спортом і доглядом за собою.

Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея
Як зараз виглядає 38-річна Міхрімах Султан з Величного століття, яка закохалася в Балі-Бея

В Мережі ширяться чутки, що Міхрімах зробила пластику – підрівняла собі вилиці та підкоригувала губи, однак знаменитість це не коментує і доводить, що в житті виглядає ще краще, ніж на екрані.

Популярне

Схожі статті

Після цієї вечері чоловік зробив пропозицію руки та серця друге: запечені курячі крильця в пікантній глазурі

Курячі крильця в томатно-медовій глазурі – це страва, яка вразить ваші смакові рецептори своїм насиченим смаком і ароматом. Вони підходять як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.

З’їдять за хвилину! Новий салат з капусти на кожен день і на свято – такий простий, а розлітається на ура

Простий, але дуже смачний салат з молодої капусти – те, що треба влітку. Рецепт – швидкий, а смак виходить неперевершеним. Весь секрет цього салату у незвичайній заправці.

Софія Ротару прилаштувала онуку в надійні руки: після айтішника Соня закрутила роман з нащадком мільярдера

Онука Софії Ротару привітала свого бойфренда з днем народження. Хоч і не назвала імені чоловіка, та всі втямили – це син заможного американського мільярдера Макс Лернер.