Ми знаємо, що вона зіткнеться з труднощами: батьки відмовилися видаляти родимку на обличчі дитини

Дитина народилася з незвичайною родимкою на обличчі. Батьки впевнені, що зможуть навчити дівчинку любити себе.

30-річна американка Лейсі Джексон не часто чує компліменти про зовнішність своєї маленької дочки. Замість цього жінка ловить жахливі або шоковані погляди на дівчинку.

У самої Лейсі, коли вона народила і побачила дитину, з’явилася депресія. Жінка вперше бачила таке. Це перше дитя з її родини, яке народилося з незвичайною зовнішністю.

Дівчинка на ім’я Наталі з’явилася на світ з величезною чорною плямою на обличчі. Медики говорили, що це вроджений дефект, який зустрічається дуже рідко.

Ребенок родился с пятном на лице
Дитина народилася з плямою на обличчі

Спочатку батьків лякав зовнішній вигляд дитини. Але незабаром вони дізналися, що родима пляма може рости. І це не зовсім безпечно для здоров’я малятка. Сама Наталі народилася здоровою, але дефект говорив, що у дівчинки є ризик в майбутньому захворіти на онкологію.

Лікарі можуть видалити родиму пляму, але така операція небезпечна і недешева. Тому Лейсі з чоловіком вирішили залишити все як є.

Батьки знають, що дитині буде нелегко. Вони впевнені, що зможуть навчити дівчинку правильно ставитися до своєї особливості. Саме до особливості, а не до дефекту. Вони стверджують, що тут немає нічого потворного. Усі ми різні і кожен з нас по-своєму прекрасний.

У родині тримісячну дівчинку називають маленьким супергероєм. Старші брати знайшли деяку схожість у зовнішності сестри і Бетмена.

Мама дитини говорить, що вони вже звикли до поглядів оточуючих. Усі дивляться, коли вони гуляють. Але головне для батьків, що їх донечка здорова.

Брат и сестра
Брат і сестра

Лейсі Джексон розповіла: «Я твердо вирішила, що ми будемо дуже любити її і подаруємо їй всю впевненість в світі, щоб в майбутньому вона усвідомила, наскільки вона красива і сильна».

 ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.