На кого Ірина Дерюгіна проміняла легенду футболу Олега Блохіна: другий шлюб гімнастки тривав 10 років

Легенда української гімнастики Ірина Дерюгіна за життя виходила заміж двічі. Першого чоловіка Олега Блохіна знають усі. А от хто був другим коханим знаменитої спортсменки?

У це важко повірити, але в житті сталевої леді Ірини Дерюгіної була присутня й романтика. Свого часу дівчина бігала на побачення до Олега Блохіна. Вони познайомилися, коли гімнастка отримала серйозну травму й потребувала термінової операції. Футболіст запропонував хорошого спеціаліста і сам відвіз її до лікарні.

Найтитулованіша гімнастка Ірина Дерюгіна

Відтоді розпочалися їхні стосунки. Новий рік вони зустрічали разом. Попри те, що через розірваний меніск, в Іри було перемотане коліно, голубки всю ніч протанцювали. За три дні Олег освідчився й запропонував руку й серце.

Весілля Ірини Дерюгіної та Олега Блохіна

Весілля двох зірок спорту відбулося 1979 року. За ним із завмиранням серця спостерігав весь світ. Ірина народила донечку Іришу. Вона встигала всюди – на тренуваннях, доглядати за дитиною, ще й кар’єру чоловіка намагалася влаштувати якнайкраще.

Саме завдяки старанням Дерюгіної найкращий футболіст Європи опинився в Австрії. Згодом Блохін став тренувати грецьку команду. Її вміння домовлятися допомагало в просуванні чоловіка. Він навіть узяв її другим тренером.

Ірина Дерюгіна з мамою Альбіною, донькою Іришою та онучкою

Від гімнастики Ірина відмовитися не могла. Днювала й ночувала у спортивному залі. Напевно, так і віддалилися благовірні один від одного. У Блохіна з’явилася інша жінка. Тож у 2000 році пара оформила розлучення.

Зараз Дерюгіна дивиться на ситуацію під іншим кутом. Можливо, не треба було діяти так емоційно, а спробувати зрозуміти. Та тоді було недостатньо життєвого досвіду й мудрості, то не змогла вибачити зраду.

Довгий час особисте життя видатної жінки було приховане за сімома замками. Лише тепер Ірина зізналася, що була 10 років заміжня, але другий обранець виявився не гідний того, щоб його згадувати. Вона навіть імені колишнього благовірного називати не хоче.

Популярне

Схожі статті

Їхній сміливості можна позаздрити: Монатік, Козловський, Добринін, Горбунов власноруч перерізали пуповину

Жінка готується стати мамою протягом 9 місяців. Майбутній татусь вирішує сам, чи бути присутнім під час народження нащадка. Серед знаменитостей чимало сміливців, які пристають на партнерські пологи.

Вони як Інь та Янь: рідна сестра-блондинка Софії Ротару – повна її копія, і теж співає. Вгадайте, хто є хто

Софія та Ауріка Ротару мають чимало спільних рис і не лише зовнішніх. Долі у рідних сестер теж схожі – покохали один раз на все життя, але нині перебувають на самоті.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…