Смілива Ані Лорак: співачка зняла халат на камеру (ВІДЕО)

Ані Лорак вирішила поділитися сміливим відео, на якому вона демонструє різні образи.

41-річна співачка продовжує вражати шанувальників своєї творчості сміливими відео, на яких демонструє свою шикарну фігуру.

Цього разу артистка вирішила підкорити нову соціальну мережу “Тік Ток”. Це спеціальний додаток, в якому всі охочі можуть поділитися короткими відеороликами з життя. Це можуть бути і просто танці, або якісь незвичайні ідеї.

Наприклад, Ані Лорак в одному такому ролику вирішила продемонструвати свої улюблені наряди.

Перед камерою вона покрасувалась в нижній білизні, яку показала, знявши з себе білий халат. Так само похвалилася стрункими ніжками в міні-спідниці, красивою фігуркою в чорному приталеному спортивному костюмі і приміряла незвичний лук з лосинами в орнамент і білою сорочкою.

У відео потрапила і дочка Ані Софія, яка потанцювала під запальну музику разом з мамою.

Шанувальники співачки відзначили, що вони захоплюються її зовнішнім виглядом і шикарною фігурою.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.