Народився з особливостями розвитку: чому і про що мовчить чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе

Музиканти Костянтин і Валерій Меладзе відомі своєю творчою діяльністю, а про особисте говорити не люблять. Як виявилося, у продюсера є син з особливостями розвитку.

Композитор та продюсер жіночого тріо “Віа Гра” Костянтин Меладзе до роману з Вірою Брежнєвою побудував родину з Яною Сумм, яка народила йому трьох дітей. Наймолодший спадкоємець, якого Костянтин назвав на честь улюбленого брата Валерія, з’явився на світ у 2005 році та виглядав цілком звичайною дитиною, однак після трьох років хлопчик різко почав втрачати набуті навички. Причиною “відкату” в розвитку став діагноз аутизм.

Парі довелося пройти багатьох лікарів, щоб дізнатись, що з сином не так. Однак на той момент Брежнєва вже була у таємних стосунках з Меладзе, який в результаті заради співачки покинув дружину і дітей, хоча продовжив допомагати їм матеріально.

Як живе особливий син Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої
Чому і про що мовчить чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе

Екс-дружина Костянтина відшукала найкращих спеціалістів для Валерія і самостійно займається його реабілітацією, поки колишній зірковий чоловік зайнятий стосунками з Брежнєвою. У рідкісних інтерв’ю Меладзе не обговорює своє особисте життя.

Нагадаємо, Меладзе одружився на Яні Сумм в 1994 році. В 2000 у пари народилась донька Аліса, в 2004 – Лія, а в 2005 – син Валерій. Будучи сім’янином, навколо Костянтина постійно ходили чутки про романи з учасницями гурту “Віа Гра”. Йому приписували зв’язки з Євою Бушміною, Поліною Гагаріною, яка була колишньою учасницею “Фабрики зірок”, у 2013 році стало відомо, що Меладзе та його дружина вирішили розстатися. Коли почався шлюборозлучний процес, композитор переїхав у москву, залишивши родину в Києві, а у 2015 році він одружився вдруге на Вірі Брежнєвій. Весілля пари було таємним і відбулось на італійському курорті в Тоскані.

У мережі почали ширитись чутки, що Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва таємно оформили розлучення
Чому і про що мовчить чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе

Через рік продюсер зізнався ЗМІ, що завдяки Вірі він почав багато подорожувати та правильно харчуватися, а також стежити за своїм зовнішнім виглядом і гардеробом, однак після 24 лютого 2022 року подейкують про розлучення зіркового подружжя. Офіційних коментарів про це вони не дають.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.