Оля Полякова публічно заступилася за Олексія Арестовича: “Не подобається – не слухайте, а мені подобається!”

Українська співачка Оля Полякова записала відео у своєму Інстаграм-блозі, в якому заступилася за ексрадника ОП Олексія Арестовича. Артистка заявила, що їй подобається його слухати.

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово у своїх інтерв’ю та у програмі “Дорослі дівчата” говорила, що їй дуже імпонує колишній радник ОП Олексій Арестович. Артистка запевняє, що він її заспокоював своїми прогнозами, як на початку повномасштабної війни в Україні, так і зараз.

Нещодавно Полякова у своєму Інстаграм-блозі привітала Арестовича з днем народження. Співачка не лише побажала Олексію всього найкращого, а й зазначила, що він врятував мільйонів людей від неврозу.

Оля Полякова привітала Олексія Арестовича з днем його народження
Оля Полякова привітала Олексія Арестовича з днем його народження

А нещодавно співачка проанонсувала вихід нового відео з Арестовичем на Ютуб-каналі. Судячи з усього, після цього Полякова після цього отримала багато хейту від своїх прихильників. Співачка не стала повчати і записала відеозвернення до фоловерів.

Так, у своїх Інстаграм-сторіс співачка, лежачи у ліжку, звернулася до людей.

А що це ви мені в дірект навалюєте, що вам не подобається, що я за Арестовича топлю. От мені подобається, розумієте! Вам не подобається – не слухайте, а мені подобається!

, – заявила Ольга.

Оля Полякова публічно заступилася за Олексія Арестовича
Оля Полякова публічно заступилася за Олексія Арестовича

Нагадаємо, Олексій Арестович – громадський і політичний діяч, який здобув особливу популярність після початку повномасштабної війни в Україні. Чоловік після 24 лютого регулярно виходив на зв’язок з українцями і ділився інформацією про події на фронті та заспокоював людей своїми прогнозами.

Втім, на початку 2023 року рейтинги Арестовича різко впали, а українці все менше почали йому довіряти. Крім того, Олексій через недоречне висловлювання потрапив у скандал, через який йому довелося написати заяву на звільнення з посту позаштатного радника ОП.

Незважаючи ні на що, Олексій Арестович продовжує свою діяльність та веде власний блог на Ютубі, де розповідає про події на фронті і робить свої прогнози щодо подальшого перебігу війни.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.