Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре: на рок-діву вже не тягне

Солістка рок-гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна не любить експериментувати із зовнішністю і багато років являється темноволосою брюнеткою. Та на сцені зірка приміряє різноманітні образи.

Юлія Саніна – відома українська співачка, солістка гурту “The Hardkiss” і справжня рок-діва. Жінка має неймовірно сильний голос і талант до написання текстів та музики до власних пісень. У звичайному житті Юлія спокійна та розмірена жінка, мама і дружина. Саніна не любить експериментувати із зовнішністю і вже багато років не змінює імідж довговолосої брюнетки.

Та на сцені Юлія Саніна перевтілюється у різноманітні образи. Співачка не лише любить яскравий макіяж, ексцентричні наряди, а й любить приміряти різні зачіски.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Саніна показала кадр із власного концерту, де здивувала публіку зовнішнім виглядом. Так, на сцені рок діва була з незвичною зачіскою: блондинка з каре.

Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре
Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре

Співачка виглядала незвично, але їй дуже пасує такий образ. Звісно, Саніна не обрізала і не фарбувала своє волосся. На сцені співачка вийшла у перуці.

До слова, Юлія часто любить приміряти образи зі світлим кольором волосся та яскравим макіяжем. Також співачка часто приміряє різні незвичні аксесуари та нестандартні сукні і костюми. Створювати ці образи співачці допомагає стиліст Слава Чайка.

Юлія Саніна показала, як виглядає без перуки
Подруга Тіни Кароль Юлія Саніна кардинально змінила образ і стала блондинкою з каре

Нагадаємо, рок-діву Юлію Саніну часто асоціюють з ніжною та витонченою співачкою Тіною Кароль. Справа в тому, що артистки близькі подруги і навіть мають одну спільну пісню “Вільна”, яка стала справжнім хітом і принесла їм перемогу в одній з номінацій премії Yuna.

Тіна Кароль і Юлія Саніна
Тіна Кароль і Юлія Саніна

Також публіці запам’ятався неймовірний танець подруг на проєкті “Танці з зірками”. Тоді Саніна була учасницею шоу, а Тіна – ведучою. Співачки станцювали у спільному номері разом і вразили не лише глядачів, а й суддів проєкту. Тоді Тіна не змогла втримати об’єктивність і відкрито вболівала за подругу і підтримувала її в танцювальному шоу.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.