Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс відпрацювала святковий ефір після важкої травми руки та обличчя (ФОТО)

Популярна ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс відповідально ставиться до своєї роботи. Попри сильний біль та синці на обличчі, вона все ж таки провела святковий ефір

Талановита та завжди радісна телеведуча каналу “1+1” Неля Шовкопляс заряджає з екрана оптимізмом на цілий день. Не втратила вона його й навіть після болісної пригоди, що сталась з нею на днях. Ще вчора Неля Шовкопляс вітала всіх з Днем Прапора та ділилась з колегами болісними відчуттями після невдалого катання на велосипеді, а сьогодні дівчина сяє на екрані та вітає всіх уже з Днем Незалежності України.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс отримала вивих руки під час відпочинку

Зірка, разом з чоловіком та дітьми, вирішила поїздити на велосипедах. Одягати шолом Неля не схотіла, адже тоді виглядала б не такою красивою. Хоча чоловік і просив її думати про безпеку, а не про зовнішній вигляд.

Під час спуску з гірки Шовкопляс невірно загальмувала. Вона досить сильно зажала передні гальма, через що просто перелетіла через кермо велосипеда. Швидкість була чималенька, тому результат – гіпс на руці та численні синці на обличчі. В лікарні Неля отримала першу медичну допомогу та пробула декілька днів, відпочиваючи.

Дівчина стверджує, що такий досвід навчить її в майбутньому обачніше ставитися до екстремального спорту та завжди одягати шолом.

Неля Шовкопляс вітає з Днем Незалежності України
Неля Шовкопляс вітає з Днем Незалежності України

Попри біль та втому, пережитий стрес та понівечене обличчя, Неля Шовкопляс все ж вийшла в прямий ефір телеканалу “1+1”  та провела, разом з колегами, програму до Дня Незалежності – “Незалежність. Хоробрі серця”.

Майстри телеканалу зробили все можливе, щоб телеведуча відчувала себе впевненою та красивою протягом ефіру.

Неля Шовкопляс, на своєму прикладі, показує, що будь-яка проблема може стати посильною, якщо попереду є ціль. Головне бажання!

Популярне

Схожі статті

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.

Шикарний десерт, який подобається абсолютно всім: шоколадний торт із нехитрих продуктів. До чаю – ідеально!

Спробуйте шоколадний десерт, який пасуватиме як на свято, так і на кожен день. Готується він просто та швидко, а смак нагадає відомий торт "Захер".

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.