Пересадка волосся, пластика носа, уколи краси: які процедури роблять Ектор Хіменес-Браво, Репяхова, Кацуріна

Професія артиста, блогера або телеведучого завжди пов'язана з підвищеною увагою публіки, для якої хочеться виглядати бездоганно. Дізнайтесь, на які процедури у пластичного хірурга наважуються українські зірки.

Ектор Хіменес-Браво

Лисий Ектор Хіменес-Браво зізнався, що без волосся його не впізнають на вулиці
Ектор Хіменес-Браво зробив пересадку волосся

Нещодавно відомий український кулінар, ресторатор і суддя шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво здивував фанатів своєю новою стрижкою – він поголився налисо. Як виявилось, це не кінцевий результат, а необхідність для того, щоб зробити операцію з пересадки волосся.

У 51 рік Ектор тримає себе у відмінній фізичній формі, однак вікове облисіння його не оминуло, саме тому в кадрі суддя “МастерШеф” ніколи не постає з потилиці. Зірка вирішив не залишати цю проблему та наважився на пересадку волосся. Результат буде помітний після реабілітації.

Катерина Репяхова

Ніс Репяхової до і після пластики з усіх ракурсів
Ніс Репяхової до і після пластики з усіх ракурсів

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не бачить нічого поганого у бажанні змінити себе на краще за допомогою пластичної хірургії. Тому в 2023 році блогерка здійснила свою мрію та зробила ринопластику – це пластична операція по зміні форми носа. Свій рідний ніс їй не подобався, а в Мережі хейтери часто акцентували на цьому увагу, тому Катя знайшла ідеальний для себе вихід, ризикнула і не пошкодувала.

Зараз у Репяхової дуже акуратний носик без горбинки, який перевтілив її вигляд в профіль. Також дружина Віктора Павліка трохи підкоригувала форму підборіддя та додала об’єму в губи.

Даша Квіткова

Даша Квіткова зробила ніс

Переможниця “Холостяка” з Нікітою Добриніним Даша Квіткова також в минулому зробила собі ринопластику. До слова, у колишнього чоловіка Слави Камінської Едгара, однак залишилась незадоволена результатом:

Зараз у мене різні ніздрі, хоча він починає мені розповідати, що це було до операції

, – розповідала Даша.

Даша Кацуріна

Хіменес-Браво, Репяхова, Кацуріна та інші зірки розповіли про свої пластичні операції
Хіменес-Браво, Репяхова, Кацуріна та інші зірки розповіли про свої пластичні операції

Кохана Володимира Дантеса ще у шлюбі з ресторатором Михайлом Кацуріним зробила маммопластику. Даша пішла на операцію після перших пологів та грудного вигодовування. Потім жінка народила другу дитину і навіть самостійно годувала сина попри поширену думку, що пластика унеможливлює ГВ:

Чи задоволена? Дуже! Переробляти після народження Івана не бачу сенсу, все подобається

, – ділилась Кацуріна та відмітила, що обов’язково раз на рік робить УЗД.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.