Співачка Діана Гурцька показала свого єдиного сина

У 2007 році російська співачка Діана Гурцька народила свого єдиного сина Костянтина. Зараз хлопчику вже 13 років і він виглядає дійсно дорослим.

41-річна співачка Діана Гурцкая вже 15 років перебуває у міцному шлюбі з адвокатом Петром Кучеренком. Разом пара заснувала фонд допомоги незрячим дітям “За покликом серця”.

Через два роки після весілля у подружжя народився єдиний син Костянтин.

Під час вагітності Діана дуже переживала, що хлопчикові у спадок передасться її діагноз. Але Костя народився абсолютно здоровим і в ранньому дитинстві абсолютно не скаржився на будь-які проблеми.

Диана Гурцкая с мужем
Діана Гурцкая з чоловіком

В цьому році синові співачки виповнилося 13 років, і на спільнмоуу фото з мамою видно, що хлопчикові все ж потрібні окуляри.

Як повідомили лікарі сім’ї, проблеми із зором Кості передалися немає від мами, а від тата. Медики підібрали йому потрібні лінзи, які допомагають відкоригувати зір. Можливо, в майбутньому хлопчик зможе обходитися без окулярів.

До речі, на сімейному знімку мами і сина видно, що Костя в свої 13 років вже виріс вище Діани.

Багато передплатники Гурцкой написали, що Костянтин дуже схожий на свою зоряну маму. Крім того, вони відзначили, що син Діани вже виглядає дорослим: “Який великий хлопчик, тільки недавно був в пелюшках, час летить” і “Синку який дорослий! Мамина любов “.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.