Сестра в серіалі та у житті: якими родинними зв’язками пов’язані актори, що зіграли Хатідже та Сулеймана

Багато кому з турецьких акторів робота в серіалі "Величне століття" принесла не абияку популярність. Не стала виключенням і Сельма Ергеч, яка відтворила історичний образ молодшої сестри Султана Сулеймана Хатідже. Що ж допомогло актрисі зіграти одну з головних ролей у серіалі?

Сельма Ергеч і до знімання у серіалі “Величне століття” була досить відомою актрисою у Туреччині.

Але справжню світову зірковість їй принесла саме роль Хатідже, молодшої сестри правителя Османської імперії.

Шлях до слави

Коли актриса дізналася, що у головній чоловічій ролі історичного серіалу буде зніматися  Халіт Ергенч, вона одразу вирішила відправитись на кастинг саме для того, щоб працювати поряд з ним. Як бачимо, кастинг Сельма успішно пройшла та досягла своєї мети.

Народилась Сельма в Німеччині. Її мати — німкеня, а батько — турок. Батьки майбутньої актриси не мали відношення до кінематографічного світу, вони працювали у медичній сфері, тому, здавалося б, майбутній фах дівчини був вирішеним.

І справді, вона здобула медичну освіту й навіть деякий час проходила інтернатуру за фахом, але потім неочікувано захопилася кінематографом і почала зніматися у фільмах. На той час вона вже проживала у Туреччині, закінчила школу акторської майстерності та знялася у багатьох серіалах, у тому числі американо-турецькому.

Тобто на момент знімання у “Величному столітті” в неї був досить багатий акторський досвід.

Сельма Ергеч
Сельма Ергеч у серіалі Величне століття

З усім тим через співзвучність прізвищ Ергеч та Ергенч деякий час роздмухувались чутки про те, що в серіал актриса попала завдяки родинним зв’язкам з відомим турецьким актором Халітом Ергенчем. Але, як з’ясувалося, такі інсінуації були безпідставними.

Виключно завдяки своєму таланту Сельма створила образ Хатідже, яка з ніжної та тендітної молодої жінки, якою вона постає на початку серіалу, перетворилася на безжалісну фурію, що брала участь у інрігах та палацовому перевороті.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.