Богдан Ступка прожив в одному шлюбі все життя: син Остап й онук Дмитро не успадкували вірності глави родини

Династія акторів Ступок налічує вже три покоління. Та якщо з творчою складовою у чоловіків усе гаразд, то особисте життя задалося виключно в Богдана Сильвестровича. Син й онук не знайшли одну-єдину на все життя.

Богдан Ступка

27 серпня родина Ступок відзначала 82 роки з дня народження видатного українського актора. Богдан Сильвестрович усього місяць не дожив до 71-річчя. Чоловік за життя мав один шлюб. Одружившись з балериною Ларисою, й не думав щось змінювати.

Богдан Ступка з дружиною Ларисою

Вони познайомилися у Львові. Дівчина працювала балериною, а молодик служив в армії та був танцюристом. Два роки закохані зустрічалися, а коли побралися, прожили разом 45 щасливих років.

Остап Ступка

Найвелелюднішим у родині виявився Остап. Коли йому було 19 років, він став батьком Дмитра. З актрисою Тетяною Капліною побрався за рік, а ще через рік розлучився. Хлопчика ростили бабуся Лариса та дідусь Богдан, бо татусю було не до цього.

Остап Ступка з третьою дружиною Дариною

З директоркою театру “Сузір’я” Іриною Батько Ступка-середній затримався надовго. За 14 років шлюбу народилося двоє діток – Богдан та Устина. А потім Остап захопився студенткою і покинув родину. З Дариною актор побрався 2015 року.

Дмитро Ступка

Нічого не віщувало, що первісток Остапа пуститься берега і, як і батько, почне змінювати жінок. Та дружина Поліна Логунова, з якою вони побралися у 2016 році й народили донечку Богдану, сама покинула Дмитра й переметнулася до американця. Молодику довелося шукати нову пасію.

Дмитро Ступка з Юлією Калабішкою

Схоже, він її уже знайшов. До американських дівчат 36-річний Ступка поставився з упередженням. А от українка Юлія Калабішка, схоже, заполонила серце чоловіка. Інакше б він не підписував спільну світлину словами:

“Дякую що ти в мене є…”

Вона ж його у відповідь називає “нереальним”. Всі знають співачку за сценічним ім’ям Барабанова. Ще рік тому дівчина скаржилася, як сумує в розлуці за коханим. Та, схоже, тепер їй уже весело. В Юлії є двоє синів 6 і 12 років.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.