Зіркові онучки: як виглядають внучки Софії Ротару, Михайла Боярського та інших

Багато наших улюблених співаків та акторів вже давно встигли не тільки прославити свій талант, але і обзавестися дітьми і навіть онуками. Варто відзначити, що іноді зіркові спадкоємці намагаються йти по стопах знаменитих бабусь і дідусів.

Михайло Боярський і внучка Катя

Екатерина Боярская с дедом Михаилом и тетей Елизаветой
Катерина Боярська з дідом Михайлом і тіткою Єлизаветою

Внучці актора Михайла Боярського Катерині в цьому році виповнилося 20 років. Її батько — старший син Михайла Сергій Боярський.

Дівчина вирішила не продовжувати акторську династію, але тим не менше теж зайнялася творчістю. Катя почала кар’єру співачки і зараз співпрацює з відомим продюсером Максимом Фадеєвим.

Володимир Висоцький і внучка Аріна

Владимир Высоцкий и Арина
Володимир Висоцький і Аріна

У музиканта Володимира Висоцького було дуже насичене особисте життя — він був тричі одружений. Коли він уже узаконив свій третій шлюб з Мариною Владі, в ЗМІ з’явилася інформація, що у нього народилася позашлюбна дочка Настя від актриси Тетяни Івченко. Висоцький так і не визнав дитину.

Анастасія, подорослішавши, вийшла заміж і народила дочку Аріну. Дівчинка недавно закінчила спеціалізовану школу з поглибленим вивченням французької мови. Як і її мама, вона не любить розповідати про спорідненість з легендарним музикантом.

Софія Ротару і внучка Соня

София Ротару и внучка Соня
Софія Ротару і внучка Соня

У Софії Ротару народився єдиний син Руслан, який подарував мамі онука і внучку. Останню назвали на честь відомої бабусі.

Соні в цьому році виповниться 19 років і свою красу вона явно успадкувала від Ротару. Вона теж намагається займатися музикою, але більшу частину часу приділяє моделингу. У Соні є бойфренд — молодий французький бізнесмен.

Олег Янковський і внучка Ліза

Олег Янковский и внучка Лиза
Олег Янковський і внучка Ліза

Радянський актор Олег Янковський та його дружина, актриса Людмила Зоріна, залишили величезну культурну спадщину в сфері кіно.

Їхня внучка Єлизавета, дочка єдиного сина Пилипа, вирішила піти по стопах своєї династії. Дівчині сьогодні 26 років, вона робить свої перші спроби в кіно, як актриса і режисер.

Одрі Хепберн і внучка Емма

Одри Хепберн и внучка Эмма
Одрі Хепберн і внучка Емма

Одрі Хепберн по праву вважається легендою світового кіно. Її внучка Емма стала відомою моделлю і активно знімається в різних фотосесіях. Зі знаменитою бабусею Феррер об’єднує любов до балету, кіно і живопису, а також участь у благодійній діяльності ЮНІСЕФ.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.