18-річна Валерія Педан хоче обійти батька: крутиться в TikTok та YouTube, поки тато на “Хто зверху?”

Олександр Педан відомий широкому загалу по чималій кількості телепроєктів, у яких брав участь. Переважно, працював на Новому каналі. Тепер на небосхилі запалюється нова зірочка – донька шоумена Валерія.

Час іде. Діти підростають. І ось уже батьку доводиться поступатися шматочком слави з донькою. Олександр Педан дуже близький зі своєю старшою донькою Валерією. Напевно, тому, що дівчина успадкувала від батька жагу до безлічі занять.

Валерія мріє перевершити батька

18-річна Лера Педан стає все більш впізнаваною особистістю. Батько всіляко допомагає доньці у цьому. Вони разом знімають відео для TikTok. І хоча роблять це заради задоволення, приємним бонусом є сякий-такий заробіток від монетизації.

Валерія з Олександром також ведуть YouTube-проєкт, присвячений проблемам освіти. Задля цього доводиться їздити теренами України й відвідувати навчальні заклади, спілкуючись на місцях з учнями та вчителями. Проблеми університетів висвітлили в “УніверСheck”.

Родина Педанів

Сам шоумен родом із Хмельницького. Довгий час він працював у столиці, а родина ще залишалася в обласному центрі. Дружина Інна, працюючи вчителькою, навіть не розповідала колегам, що її чоловік – справжня знаменитість.

Так Олександр з Інною виглядали 20 років тому

А от мама ведучого навпаки дуже гордиться популярністю сина й передає привіти від безлічі людей. Брат постійно підсовує листівки для автографів, а ще просить записати відеопривітання для своїх знайомих.

Сашко та Інна разом грали у КВК ще у 9 класі. Отак і познайомилися. Потім випадково перетнулися в студентські роки та почали зустрічатися вже серйозно. 2003 року стали на весільний рушник.

Родина Педанів у повному складі

Відтоді родина поповнювалася двічі. 2005 року на світ з’явилася Валерія, а за 11 років – ще й син Марк. Після початку повномасштабної війни батько відправив Леру з її бойфрендом до Польщі. Та дівчина довго там не витримала, повернулася до України й поступила на навчання до Львівського вишу.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.