Стася Ровінська зустрілася з молодшою сестрою вперше за 6 років: старші доньки Сніжани Єгорової тепер у США

Дві доньки Сніжани Єгорової вперше побачилися за 6 років. Зустріч Стасі Ровінської та Саші Єгорової відбулася на теренах Америки. Дівчата були надзвичайно розчулені.

Життя розкидало рідних сестер по різних континентах. 25-річна Олександра вже зо десятиліття мешкає в Америці. П’ять років тому вона стала дружиною музиканта Томмі Ейзнера. 30-річна Анастасія до повномасштабного вторгнення жила з чоловіком і трьома дітьми в Україні. Й лише після початку бомбардувань Києва виїхала з родиною за кордон.

Сестрички не бачилися довгих 6 років. Нарешті змогли обійняти одна одну. Знакова для рідних людей подія сталася в Нью-Йорку. З’ясувалося, що молодша сестра переросла старшу на цілу голову.

Мама сестричок

Чи говорили Стася з Сашею про маму, сестри в Інстаграмі не сповістили. Олександра ніколи не скаржилася на Сніжану Єгорову публічно, а от Анастасія зазвичай не приховує дитячих образ. Нині донька Семена Горова розірвала з рідною матір’ю всі стосунки, оскільки жінка підтримує у війні росію, а не Україну.

Та й у дитинстві дівчинка неймовірно боялася зустрічей з найріднішою людиною. Повертаючись зі школи, Стася завжди зітхала з полегшенням, коли не бачила на подвір’ї маминої автівки.

А от коли машина стояла на парковці, значить, можна було очікувати скандалу в будь-який момент. Мама могла насварити старшу доньку за найменшу провину залежно від настрою. Маючи нині чоловіка і власних дітей, Анастасія й досі не може втямити, як можливим було таке ставлення з боку Сніжани.

Мама могла не лише насварити дівчинку, але й відлупцювати, а потім починала обнімати й цілувати. Стася думала тоді, що у всіх родинах відбувається те ж саме, що це норма. Лише згодом втямила: такого не повинно бути й до дітей слід ставитися зовсім по-іншому.

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.