Життя після розлучення. Чим зараз займається колишній чоловік Ані Лорак

Пара розлучилася у 2019 році.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу прожили у шлюбі 8 років та мають спільну доньку Софію. Їх весілля відбулося у 2009 році у Туреччині. Познайомилися вони в Анталії у 2005 році під час відпочинку Лорак.

За чутками, причиною їх розлучення стали зради чоловіка.  Однак наразі Мурат підтримує з Ані хороші стосунки та бере участь у вихованні доньки.

Відомо, що колишній чоловік зірки займається виробництвом та продажем косметики. Компанія Farmasi – популярна марка Туреччини, яка виробляє  та постачає у різні країни косметику, парфумерію, засоби догляду за шкірою.

Згідно з даними сервісу YouControl, Мурат Налчаджіоглу  є кінцевим бенефіціаром Farmasi-Україна. У мережі Facebook згадується про те, що він займає крісло генерального директора.

 

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.