Гроші не пахнуть. Поки Ольга Сумська прославляє Україну, її дочка Тоня Паперна будує акторську кар’єру в росії

Старша донька Ольги Сумської, Антоніна Паперна, продовжує жити та працювати в росії. Нещодавно з'явилась інформація про вихід нового серіалу, де дівчина зіграє головну роль

На сайті “Кино-Театр.ру” опубліковано анонс нового серіалу “Холодна страва”.  Серед російських акторів помічена була Антоніна Паперна. Вона грає роль дівчини Дани – працівниці рекламного агентства. Героїня Паперної крутить роман з сином генерального директора та закохується в нього по самі вуха.

Антоніна Паперна продовжує будувати творчу кар'єру 
Антоніна Паперна продовжує будувати творчу кар’єру

Антоніна Паперна продовжує будувати творчу кар’єру

Сама дівчина, з 24 лютого 2022 року, дотримується режиму тиші стосовно ситуації в її рідній країні. Ольга Сумська практично не згадує в соціальних мережах свою старшу доньку. Вона навіть не відреагувала на її новий проект. Адже хизуватись кар’єрою своєї доньки в росії наразі точно не на часі, і це може обернутись для родини Сумських серйозними проблемами.

Антоніна Паперна з чоловіком та донькою
Антоніна Паперна з чоловіком та донькою

Але правди ніде діти. Антоніна Паперна щасливо проживає в росії. Вона молода мама, що виховує прекрасну донечку. Чоловік, популярний російський актор, Володимир Яглич, також продовжує будувати свою кар’єру.

Нагадаємо, що 27 лютого 2022 року померла бабуся Тоні, Галина Іванівна. Попри близькі стосунки в дитинстві, зіркова онучка не простилася з бабусею. Ба більше, з березня 2022 року Антоніна заблокувала свій особистий профіль в інстаграм для перегляду користувачам з України.

Ольга Сумська з мамою та доньками
Ольга Сумська з мамою та доньками

Ольга Сумська декілька разів намагалась виправдати мовчання старшої доньки. Антоніна Паперна, зі слів мами, просто хвилюється за свою родину, свою доньку, тому не може відверто говорити про різні речі.

Але вчинки можуть сказати навіть більше. Гроші дійсно не пахнуть, тому і нові серіали, нові проєкти, нові можливості, хай навіть в росії, Антоніна Паперна не збирається відкидати.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.