facebook

Як Настя Каменських роками маскує свою пишність на фото і відео: вдалі ракурси та вбрання дружини Потапа

Ми не завжди задоволені своєю зовнішністю і немає тих, кому байдуже, як він виглядає на фото. Тому люди вигадали не мало способів покращити свою зовнішність на світлині.

Дехто, з людей, яких їхня професія зобов’язує виглядати відповідно зірковому статусу, опанували такі способи досконало та успішно ними користуються.

Якщо подивитися на світлини Насті Каменських періоду 2013 року, то можна без сумніву стверджувати, що співачка схильна до повноти.

Настя Каменських
Настя Каменських з Потапом

Після того, як вона зазнала нищівної критики за фото, на яких була у невдалій сукні, що підкреслювала її живіт та ще й у не вигідному ракурсі, співачка почала не тільки слідкувати за своєю зовнішністю (займатися спортом, сидіти на дієті), а ще й слідкувати за тим, чи вигідно її фотографують з точки зору правильно обраної пози та ракурсу.

Так, у сучасних фотосесіях Каменських не знайдеться світлини з “помилками”. Настя завжди фотографує себе знизу, щоб здаватися стрункішою, намагається відвертати увагу від живота яскравими аксесуарами, сумками, вона носить речі оверсайз, які створюють враження того, що Настя на кілька кіло стрункіша, правильно позує, витягуючи одну ногу уперед. Водночас вона не проти похизуватись у декольте, оскільки знає не тільки недоліки, а й переваги своєї зовнішності.

Зараз Настя ретельно готується до сольного концерту і ділиться зі своїми підписниками в інстаграмі фото, що підтверджує вищесказане, та думками, як важливо створити незабутній образ:

“…важливо, щоб концертне вбрання було не тільки красивим, а й відповідало моїм відчуттям”.

І хоча своїх улюблених артистів ми сприймаємо такими, які вони є, для них їхня зовнішність є тим, що додає їм впевненості в собі. Ну і читати відгуки, у яких шанувальники називають свого кумира “богинею”, пишуть: “Яка класна фігура. Ти не реальна!”, теж є не менш важливим стимулом для творчої особистості, співачки та жінки.

Популярне

Схожі статті

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?