“Наші квіточки”. Зрадниця Ані Лорак показала фото до Дня знань з 12-річною дочкою Софією: копія батьків

Українська співачка Ані Лорак, яка не відрізняється підтримкою України і скоро стане навіть суддею російського талант-шоу "Ти супер", оприлюднила фото зі своєю донькою до свята 1 Вересня. На світлині видно, наскільки 12-Софія нагадує батьків саму Лорак та Мурата Налчаджиоглу, колишнього чоловіка артистки.

Ані Лорак – артистка, що сміливо могла називатися українською суперзіркою. Знана та обожнювана на своїй Батьківщині, вона все ж не підтримала рідну країну в скрутний час. Події Євромайдану та ворожі дії росії щодо України не стали для співачки вагомим приводом для припинення концертної діяльності у країні-агресорці.

Далека від руйнівного впливу рф на свою країну, вона спокійно гастролює світом, а свою доньку Софія, як відомо, влаштувала в Павлівську гімназію – елітний московський навчальний заклад, де вчаться діти багатьох російських зірок. Кароліна поділилася в історіях Інстаграму світлиною, де вона зображена з дочкою. Фото приурочене до свята Першого дзвоника – Софія вдягнена у шкільну форму, а Лорак – у мінімалістичне чорне плаття.

Однією рукою співачка обіймає доньку, а в іншій тримає пишну корзинку з квітами, яка коштує, вочевидь, недешево. Сама дівчина тримає телефон і сумку на плечі, а пальцями показує привітальний жест.

Ані Лорак опублікувала фотографію з донькою Софією в історіях Інстаграму
Ані Лорак опублікувала фотографію з донькою Софією в історіях Інстаграму

Важко не помітити, що підросла дочка Ані Лорак з віком не втрачає зовнішню схожість із батьками. Так, про те, що Софія не тільки дуже нагадує маму, а й навіть копіює її стиль, говорять уже давно. Але не менш схожа дівчина і на свого батька, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, з яким Лорак розлучилася в 2019 році.

Донька Ані Лорак Софія перейняла багато рис як від матері, так і від батька, Мурата Налчаджиоглу
Донька Ані Лорак Софія перейняла багато рис як від матері, так і від батька, Мурата Налчаджиоглу

Не дивлячись на розлучення батьків, Софія проводить багато часу як з мамою, так і з татом. Нещодавно вона навіть відвідала в Туреччині його нову сім’ю – 27-річну дружину Лілію, що працює візажисткою, та її доньку Олександру. Судячи з численних світлин, Софія має дуже хороші відносини з теперішньою родиною свого батька.

Чи схожі Лорак і Налчаджиоглу

На відміну від колишньої дружини, Мурат Налчаджиоглу відкрито підтримує Україну. Про свою позицію бізнесмен багато разів заявляв особисто, а також додавав, що вчить українську мову.

“Зрозуміло, чому ти її кинув”

– прокоментував користувач Інстаграму одну з публікацій Мурата із засудженням російської збройної агресії, натякаючи на Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.