Дружина Сергія Бабкіна здивувала своїм дорослим сином не від музиканта. Хлопець росте копією зіркової мами

Дружина відомого українського музиканта та співака Сергія Бабкіна, Сніжана, показала прихильникам свого дорослого сина. Хлопець такий високий та красивий, що просто не відвести погляд

Сніжана Бабкіна має 16-річного сина від першого шлюбу. На днях акторка виставила на своїй сторінці в інстаграм спільне фото з юнаком.

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

Цього року хлопець пішов до 11 класу та згодом стане студентом. Зараз Артур проходить навчання в українській школі в Мюнхені. Вищий навчальний заклад юнак ще не обрав, але впевнений в тому, що це обов’язково буде один із Європейських вишів.

“Останній “Перший дзвоник”. Мій маленький-великий хлопчик”

Сама ж Сніжана Бабкіна не може повірити в те, що її маленький синок виріс в красивого та дорослого чоловіка.

Прихильники талановитої зірки одразу відповіли коментарями. Ніхто не очікував, що в такої тендітної жінки може бути такий дорослий син. Фани також зазначили, що Артур схожий на свою маму.

Стосунки Сніжани та Сергія Бабкіних

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

Зазначимо, що Сніжана Бабкіна вже була одружена до зустрічі з коханням всього свого життя. Сергій Бабкін побачив красуню у 2007 році під час роботи в “Театр 19”. На той час Сніжана вже була вільною, тому пара одразу почала зустрічатись. Сергій адекватно відреагував на сина, ба більше, одразу його полюбив. У 2008 році майбутня родина Бабкіних таємно обвінчалась в церкві. Їм прийшлось дати обітницю, що обов’язково оформлять все офіційно.

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

За роки щасливого сімейного життя Сергій та Сніжана двічі стали батьками. В них є спільна донька Василина та син Єлисей. Велика та дружня родина живе в гармонії та любові.

Нагадаємо, що з 24 лютого 2022 року Сергій Бабкін з родиною перебувають за кордоном. Повертатись в рідну країни ніхто поки не планує. Хоча багато прихильників і звинувачують співака в цьому, він стверджує, що робить те, що необхідно в даний час для його сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.