Дитинство Ірини Сопонару минуло в Чернівцях: прогулювала уроки, їздила зайцем, сварилася з продавчинями

В інтерв'ю Славі Дьоміну гумористичній актрисі Ірині Сопонару довелося розповісти про своє дитинство. Нині Чернівці дуже гарні, а коли дівчина була маленька, були якісь занедбані.

Нині Чернівці – чудове європейське місто. Хіба що дороги хотілося б мати трохи кращі. А в дитинстві все виглядало старим й пошарпаним, тож відчуття гордості у корінної чернівчанки не викликало. Навпаки в дитячій пам’яті найбільше чомусь закарбувалися сірі тони.

Відповідаючи на питання бліцу, Ірина Сопонару зізналася, що прогулювала уроки. Щоправда, це сталося лише один раз у житті – піддалася умовлянням однокласників. Після того учениці було дуже соромно. Ще був випадок, коли вона спробувала курити. Не сподобалося. Мама й досі не знає про той негативний досвід доні. Може насваритися.

Родина Ірини Сопонару

Звісно, як і будь-яка дитина, Іра могла проїхатися в громадському транспорті без квитка чи посваритися з продавчинею у магазині. Могла запізнитися на зустріч чи пізно повернулася додому. Та особливих клопотів у підлітковому віці батькам не завдавала.

Іра з сестрою зростали в повній родині, за що зірка й досі вдячна батькам. Вони прожили разом зо 4 десятиліття, і ці стосунки навіть зараз можна назвати коханням, а не звичкою.

Мама робила все можливе, щоб донечка відзначала Новий рік

Заможною родина ніколи не була, але тоді Ірина цим не переймалася. Ролики, велосипед мала і добре. Напевно, батькам було важко. Наприклад, мама продала шкіряну куртку, щоб влаштувати донечкам новорічне свято. Тоді це сприймалося, як належне, а зараз дуже боляче.

Одного разу сестра поцікавилася в тата, яка в них родина. “Ми дуже бідні”, – відказав чоловік, чим надзвичайно налякав донечок. Адже вони особливо над соціальним статусом родини не замислювалися.

Тато якийсь час працював за професією, а коли відкрили кордони, став возити речі на продаж. Ірина була просто щасливою, коли батько з однієї поїздки привіз їй м’яку іграшку. Тоді дівчинці здавалося, що нічого кращого у світі, ніж цей зелений собака, бути не може.

Комплекс відмінниці не відпускає Сопонару й досі. Вона страшенно переживає, якщо запізнюється чи ще через якісь неприємності. Дуже хотіла б позбутися цього недоліку, але поки не вдається.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.