Бідність – не порок. Андрій Данилко, Макс Барських, Джамала: хто з українських зірок зміг вирватись зі злиднів

Більшість вважає, що зайняти нішу в шоубізнесу можна лише маючи великі гроші. Українські артисти довели, що навіть зі злиднів можна стати зіркою

Деякі українські артисти пройшли довгий шлях від життя на межі бідності до шикарних апартаментів і банківського рахунку в доларах.

Катерина Павленко

Катерина Павленко
Катерина Павленко

Співачка, яка прославляла Україну на музичному конкурсі “Євробачення” в складі групи GoA, не бажає пригадувати своє дитинство. Вона виховувалась мамою, і батька ніколи не бачила. Родина проживала в Ніжині в недобудованому будинку. Через це дівчина постійно хворіла, і навіть одного разу ледве не загинула. Їй пощастило, адже в київській лікарні їй провели безкоштовну операцію на легенях.

Макс Барських

Макс Барських
Макс Барських

Співак колись зізнався, що його батько любив вживати алкоголь. Бувши в такому стані, він неодноразово бив сина та дружину. Родина жила настільки бідно, що в хлопчика навіть не було іграшок. Наразі, будучи успішним та популярним, Макс продовжує позбуватись тих психологічних травм, які були завдані в дитинстві.

Ігор Ласточкін

Ігор Ласточкін
Ігор Ласточкін

Відомо, що комік та артист Ігор Ласточкін народився в Казахстані. Родина жила дуже бідно, в них не було грошей навіть для того, щоб оплатити комунальні послуги. Саме тому родин постійно була без світла та газу. Ігор, аби підтримувати маму, в 10 років пішов працювати вантажником. Також він продавав на ринку пиріжки, що готував разом з бабусею. Вибратись зі злиднів Ласточкін зміг вже тоді, коли переїхав в Україну та поступив вищий навчальний заклад у Дніпрі.

Джамала

Джамала
Джамала

Кримська співачка Джамала насправді народилась в Киргизії. У родини була велике господарство, де мусили працювати всі діти. Робота була досить важкою, тому в 6 років Джамала сильно захворіла і ледве не втратила слух.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Співак, музикант, гуморист Андрій Данилко насправді мав досить складне дитинство. Рідного батька він втратив в семирічному віці, адже той сильно вживав алкоголь. Андрій Данилко досі пам’ятає, як однокласники дружно скинулись коштами та придбали його костюм на випускний.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.