12-річна донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу вразила дорослим виглядом: оце вимахала (ФОТО)

Співачка Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу займаються особистим життям, а їх спільна донька Софія проживає на дві родини і на декілька країн

Ані Лорак не з тих матусь, котрі виставляють спільні фото з донькою майже щодня. Вона більш зосередження на творчому наповненні своїх соціальних мереж. Саме тому 12-річну Софію, її доньку, можна частіше побачити у батька в інстаграм.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Донька Ані Лорак росте красунею

Донечка виглядає досить дорослою на свій вік. Дівчинка здивувала прихильників турецької пари своїм зростом. Такими темпами вона досить скоро дожене мініатюрну Ані Лорак.

Ані Лорак з донькою Софією
Ані Лорак з донькою Софією

Потрібно зазначити, що складнощі в родині Лорак та Мурата мають все ж таким своє відображення на поведінці донечки. Адже в 12 років дитина різко змінила власний стиль, вибілила пасма волосся та робить цікаві зачіски.

Ані Лорак підтримує таке самовираження донечки та навіть знімає з нею спільні відео.

Ані Лорак з донькою Софією
Ані Лорак з донькою Софією

Змінились і вподобання дівчини в одязі. Від яскравих рожевих футболок, вона перейшла на об’ємні штани та кофти.

Ані Лорак з донькою Софією
Ані Лорак з донькою Софією

Враховуючи, що Софія наразі перебуває в підлітковому періоді, то можна очікувати нових приголомшливих змін.

Софія Налчаджиоглу
Софія Налчаджиоглу

Зазначимо, що Мурат Налчаджиоглу в цьому році одружився з молодою дівчиною Лілією. Софія одразу подружилась з мачухою та часто їздить з ними на відпочинок.

Ані Лорак також не пасе задніх та вже знайшла своє нове кохання. Пристрасть до іноземців привела співачку в обійми до уродженця острова Ібіца. Її обранець мав дружину та дітей, але все покинув заради яскравої української співачки.

Мурат Налчаджиоглу з другою дружиною
Мурат Налчаджиоглу з другою дружиною

Поки батьки будують кар’єру та особисте життя – Софія з маленької дівчинки перетворюється в справжню леді. Головне, щоб батьки не проґавили той момент, коли вони будуть потрібні донечці.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.