Через терни до зірок: як Тіна Кароль з роками перевтілилась у поп-діву та чому її не люблять у шоу-бізнесі

Добратися до верхівки музичного Олімпу навіть найталановитішій людині дуже складно, а втриматися на ній через надмірну конкуренцію — набагато складніше. І, навіть, визнані поп-діви в цьому не є виключенням.

Тіна Кароль. Зараз вона має багатомільйонну армію фанатів, її знають по всьому світові, на її репутації немає жодних плям та це означає, що в неї немає недоброзичливців.

Підкорення української сцени Тіна Кароль почала у далекому 2005 році з Караоке на Майдані. Потім вона стала переможницею пісенного конкурсу “Нова хвиля”, а її продюсером у той час був Олег Чорний. Цей союз проіснував 2 роки, але ця творча спілка розпалась, закінчившись брудним скандалом. Відомо, що продюсер звинувачував Тіну у зірковій хворобі, непорядності та навіть говорив, що її потрібно ізолювати в психіатричній клініці. Тіна ж зі свого боку розповідала, що скандальний продюсер в її кар’єру не вклавши жодної копійки, буквально експлуатував артистку, організовуючи їй, у гонитві за прибутками, неймовірну кількість концертів та, навіть, змушував її виходити на сцену з високою температурою, ігнорував жодне її прохання. Після того актриса пережила депресію, була на межі зриву і майже покинула сцену.

Та, як відомо, все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Так Тіна змінила образ тендітної дівчини на доволі жорсткий образ загартованої жінки. Відтоді почалася світла смуга в кар’єрі, що не всім колегам стало до вподоби.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

І скандали подекуди траплялися. Наприклад з Олею Поляковою, яка прилюдно назвала її “відомою плакальницею на похоронах”. Потім Оля перепрошувала, а Тіна у відповідь своєрідно обіграла це у пісні “Скандал”.

Останнім часом також розпалилися пристрасті навколо заяви Колі Серги, стосовно його слів, буцімто Тіна не додержує обіцянок виступати на передовій. Тіна також спростувала це, виклавши в інстаграмі фото, де вона дає концерти серед військових.

А буквально днями Кароль заблокувала та внесла у чорний список музичний телеканал  МУЗВАР за критику англомовної пісні співачки, яку вона створила у співпраці з Даяною Воррен. Співачку звинуватили у тому, що нібито в тексті пісні є заклик до перемир’я з росією.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.