“В житті все змінюється”. Епатажний MELOVIN похизувався поїздкою на авто: думав, що ніколи не сяде за кермо

Відомий співак Меловін не боїться розширювати власні горизонти і пробувати щось нове. Цього разу він сів за кермо автомобіля, чим неабияк здивував своїх прихильників - адже адже раніше артист зарікався стати водієм.

Український співак MELOVIN, ім’я якого при народженні Костянтин Бочаров, став відомим завдяки своїм перемогам в шоу “X-Фактор” та “Маска”. Завдяки своєму таланту й харизмі він став представником України на Євробаченні в 2018 році.

Артист часто ділиться зі своїми фанатами деякими подробицями та цікавими моментами з життя в соціальних мережах. І цього разу він оприлюднив відео своєї поїздки за кермом автомобіля. Цікаво це тим, що співак вважав, що ніколи не сяде за кермо – у цьому він сам зізнався.

“В житті все змінюється: той, хто казав, що ніколи не сяде за кермо, за нього сів”

– говорить Меловін на одному з відео, які опублікував в Інстаграмі. Прихильники відреагували на дане звершення позитивно, адже вважають, що співак подає їм гарний приклад своїм умінням переступати через свої страхи:

“Не перестаю захоплюватись тим, що ти перебуваєш у постійному розвитку”

“Мел, а тобі личить отак за кермом”

“Вітаю у нашому колі водіїв”

Одна шанувальниця жартома звинуватила його в тому, що тепер не зможе “відмазуватися”, що вона, як і кумир, просто не народжена водити.

“Мееел, що ти наробив”

– бідкається користувачка.

Поїде на квартирник

Деякі фанати почали будувати жартівливі теорії, ніби Меловін спеціально навчився кермувати, щоб самостійно добиратися до пунктів призначення свого міні-туру Україною. Так, артист планує провести ряд акустичних концертів, так званих квартирників, з мінімальною кількістю слухачів. Дати й міста концертів співак також анонсував у своїх соцмережах. Така новина привела шанувальників ще в більший захват.

“Мел, бачила весь список міст, тож тебе очікує серйозна водійська практика”

“Хотілось хоча б один квартирник, а тут цілий тур!”

“Вже верещу від емоцій!!!”

Одна користувачка взагалі створила міні-казочку за мотивами того, як може відбуватися концерт.

“Я зрозуміла. Це таємна історія “Як Мел добирається на квартирник””

– написала шанувальниця і поділилася казковою історією, очевидно, натхненною атмосферними фотографіями з подорожі співака.

Співак MELOVIN поділився в Instagram атмосферними фото
Співак MELOVIN поділився в Instagram атмосферними фото

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.