Мама попереджала юну Ольгу Сумську, щоб не виходила за Паперного, бо ловелас: та зрадив якраз не Євген

Ольга Сумська в шоу Володимира Остапчука "Мекнув – питайте" вдарилася у спогади. Зокрема, пригадала 4 роки життя, прожитих із Євгеном Паперним, зробивши несподіване зізнання.

Нині актриса довго й щасливо живе у шлюбі з Віталієм Борисюком. А до цього в житті Ольги Сумської був інший чоловік. З Євгеном Паперним актриса прожила в шлюбі 4 роки. Розставалися вони складно, зі скандалами й сварками.

Ольга Сумська та її чоловіки
Ольга Сумська першою зрадила Паперного з Борисюком

Ольга пригадала, що її мама була проти цих стосунків. Ганна Іванівна чудово знала натуру колеги-актора, який полюбляв заглядатися на представниць чарівної статі. Жінка противилася шлюбу доньки з цим донжуаном.

“Доцю, він ловелас. Ти ж знаєш, що він той во?” – казала Сумська-Опанасенко.

Але закохана юна дівчина й слухати нічого не хотіла. Таки зробила по-своєму і вийшла заміж. І лише згодом втямила, що мама мала рацію. Та хто у такому віці дослуховується до мудрих батьківських порад?!

Ольга Сумська з донькою Антоніною від Євгена Паперного

Якщо вірити знаменитості, згодом Паперний розповідав їй, що Оля стала єдиною жінкою, якій він ніколи не зраджував, хоча з іншими поводився не дуже коректно. Звісно, Сумській було приємно слухати подібні зізнання.

У першому шлюбі в Ольги та Євгена народилася донька Антоніна. Дівчина успадкувала професію батьків, ставши актрисою. Нині Паперна мешкає в москві, де співмешкає з актором Володимиром Ягличем, якому подарувала двох дітей. Допоки малеча не підросла, Тоня займалася вихованням дітей, знімаючи кумедні відео з ними. Тепер же, здається, настав час повернутися до роботи. Паперна знімається в серіалі “Холодное блюдо”. Російський чоловік не поспішає робити пропозицію руки й серця своїй коханій.

Та попри народження донечки шлюб Ольги розпався. І виною цьому став не глава родини, а вона сама, оскільки закохалася у Борисюка й зрадила законного чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.