Чемпіонка світу з бодібілдингу Санта Дімопулос й 4-річну донечку привчає до вправ: тренуються разом по годині

За кілька днів донька співачки Санти Дімопулос відзначатиме 4-річчя. Софійка вже доволі доросла дівчинка, тож відвідує школу, а у вільний час займається з матусею фітнесом.

Красуня Санта Дімопулос неабияку увагу приділяє своїй фізичній формі. Зірка 2011 року навіть стала чемпіонкою світу з бодибілдингу та фітнесу в Таїланді. Схоже, й донечку мама хоче привчити до корисних вправ з самого малечку.

Дімопулос похвалилася в Сторіз, що вони з дитиною провели годинне тренування. І Софійка весь час була поруч із матусею, повторюючи всі її рухи. Напевно, коли виросте, стане чемпіонкою, як і Санта.

Дбайлива матуся турбується і про розумовий розвиток дитини. Навіть записала Софійку до школи. Сім’я нині мешкає в Дубаї, де в голови родини є справи по бізнесу. Тож і філію швейцарської школи мала відвідуватиме саме там. За навчання батькам доведеться сплачувати по 15 тисяч доларів на рік, що приблизно складає 600 тисяч гривень.

Широкому загалу Дімопулос більше відома не як спортсменка, а як співачка. Деякий час Санта співала в гурті “Сьоме небо”. Коли брала участь у “Фабриці зірок”, смаглявку відзначив Костянтин Меладзе. Продюсер запросив дівчину до відомого гурту “ВІА Гра”.

Співачка підмінила Надію Мейхер, яка зібралася йти в декрет, та протрималася в дівочому тріо не довго. Дімопулос встигла записати з дівчатами всього одну пісню “Алло, мам”. Там її можна й побачити в кліпі.

Напевно, співи – все ж не її покликання. А от у проєкті “Танці з зірками” Санта показала себе в усій красі. Як не намагалася колишня колежанка Надія Мейхер перетанцювати дівчину, все ж перемога в шоу дісталася саме Дімопулос.

За Ігоря Кучеренка красуня вийшла заміж у 2015 році. Відтоді перетворилася на дбайливу господиню і турботливу матусю двох дітей.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.