Колишній чоловік Лоліти Дмитро Іванов потрапив до лікарні з численними травмами: лікарі вирішують, що робити

Інформаційне джерело "StarHit" повідомило, що 21 травня екс-чоловік співачки Лоліти Мілявської потрапив до лікарні з безліччю травм і синців.

В кінці травня представники співачки Лоліти Мілявської повідомили, що після десятирічного шлюбу з тренером з тенісу Дмитром Івановим, вона отримала офіційне розлучення.

Процес розриву відносин тривав кілька місяців і став нестерпним. В кінці-кінців артистка відмовилася від будь-яких своїх претензій, щоб скоріше знову повернутися в статус вільної жінки.

Свадебное фото Лолиты Милявской и Дмитрия Иванова
Весільне фото Лоліти Мілявської та Дмитра Іванова

21 травня інсайдери повідомили, що екс-чоловік співачки знаходиться в одній з московських клінік. У Дмитра констатували численні травми, в тому числі і голови і садна на обличчі.

Поки що точна причина такого стану Іванова не повідомляється. У ЗМІ обговорюють дві найімовірніші версії — він або потрапив в аварію, або став учасником жорстокої бійки.

Тим часом медики обговорюють процес лікування чоловіка. Можливо, йому знадобитися допомога щелепно-лицьового або пластичного хірургів.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.