Популярна українська модель розповіла про шалені статки

Алла Костромічова розсекретила гонорари у модельному бізнесі.

Популярна модель та ведуча Алла Костромічова в одному із інтерв’ю зізналася, що модельний бізнес приносить їй великий прибуток.  Однак модель зауважила, що такі гроші заробляють дівчата «з ім’ям».

Алла додала, що у цьому бізнесі існує велика конкуренція. Деяким дівчатам щастить одразу і вони підписують перші контракти на великі суми, а іншим доводиться перші рази працювати «у мінус».

Костромічова поділилася, що за один показ заробляє від півтори до трьох тисяч доларів, а її участь у рекламній кампанії коштує 20 тисяч доларів. Водночас вона додала, що манекенниці також сплачують податки на прибуток та ділять гонорари із агентствами, з якими уклали контракт. Тому їм залишається лише 30-40% від гонорару.

Також вона отметила, що зйомки для глянцевих видань не оплачується, оскільки модель працює собі на перспективу, аби набрати портфоліо.

Популярне

Схожі статті

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.

Магазинні десерти і поряд не стояли: готую нереально смачний гарбузовий манник, коли хочеться солоденького

Запашний гарбуз та цитрусова нотка створять неповторний аромат та смак, який точно прийдеться вам до вподоби. Спробуйте приготувати гарбузовий манник вже сьогодні та порадуйте родину смаколиками.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.