23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені: “Котя, зай”

Нова дружина телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як її лагідно називає зірковий чоловік і як їй не подобається, щоб він її називав.

Про появу нового кохання в своєму житті Володимир Остапчук повідомив невдовзі після другого розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, хоча їх пара виглядала щасливою разом. У 2020 році вони одружились, а вже у 2022 розірвали шлюб, не встигнувши навіть пожити разом у спільному заміському будинку, який вони почали будувати після одруження. Тепер шоумен планує сімейне життя там з новою коханою Катериною Полтавською.

Остапчук і Полтавська готуються стати батьками
23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені

Дівчина має освіту журналіста, продюсує Ютуб-шоу чоловіка та веде свій Інстаграм-блог. Зіркова пара познайомилась в Мережі, коли Остапчуку заблокували сторінку, а Катя допомогла її відновити. Між ними все закрутилося дуже швидко, вже зараз на безіменному пальці дівчини красується каблучка, вони роблять ремонт у будинку мрії та не втомлюються проводити майже весь свій час одне з одним.

Полтавська часто ділиться з підписниками спільними фото і відео з Володимиром та отримує багато питань про стосунки. На цей раз Катю спитали, як її лагідно називає чоловік:

Котя, зай, Катімо, Кітсуне. Коли називає Катею, я кажу, що він хам

, – віджартувалась молода дружина телеведучого.

23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені
23-річна Катя Полтавська не дозволяє Володимиру Остапчуку називати себе по імені

Остапчук до речі зізнавався, що почуття гумору Катерини і легкість у відношенні до життя підкорили його серце, тому навіть суттєва різниця у віці в 16 років їм не заважає будувати щасливу родину.

Зіркове подружжя також не приховує, що вони планують в майбутньому завести дітей. Володимир впевнений, що Катя буде чудовою мамою і вважає, що материнство у неї вроджене, бо вона дуже турботлива і ніжна.

Нагадаємо, від першого шлюбу з Оленою Войченко у Остапчука є двоє дітей, син Еван і дочка Емілія. З Христиною Горняк поповнення не сталося, тому на черзі Катерина Полтавська.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.