Зовні наче калька з Потапа, тільки у дредах: що відомо про тренера “Голосу країни” продюсера Івана Клименка

Він відчував себе наче футбольний тренер, який завжди за лаштунками, та раптом у 13 сезоні "Голосу країни" його побачили та почули мільйони. Український продюсер розповів про свою мрію.

Продюсер Іван Клименко до недавнього часу був, як кажуть, широко відомим у вузьких колах музичного світу: творець Килиммена, продюсер треків Kalush Orchestra, Джамали та Наді Дорофєєвої, alyona alyona та Jerry Heil, KOZAK SIROMAHA та KOLA. Крім того, він є співзасновником лейблу ENKO.

Але з виходом “Голосу країни 2023” про нього заговорив широкий загал.

Інтерв’ю

І хоча дехто знаходить зовнішню схожість продюсера Клименка з Потапом, інтерв’ю, яке днями дав Іван каналу “Слава+”,  відкрило глядачам не пересічну, талановиту творчу особистість.

Іван Клименко
Іван Клименко

“Музичний мрійник”,- так назвав себе Іван на прохання журналіста характеризувати себе у двох словах.

А мрією продюсера є, не більше й не менше, як отримати одну з найпрестижніших музичних нагород “Ґреммі”: “Євробачення ми виграли, тепер мета — отримати “Ґреммі”,- без пафосу розповідає Іван.

Багато цікавих тем торкнулися в інтерв’ю: це й усілякого роду залежності Івана, його пристрасть до музики, захоплення веганством та інше. Розповів він і про участь у шоу “Голос країни”, де своєю місією вважає відкривати вокалістів “з ознаками українців”

“В українців є свій етнокод”,- наголошує Клименко.

В результаті інтерв’ю, глядачам відкрилась людина, яка вразила їх своєю відмінністю (у хорошому сенсі) від добре всім відомих зірок. Дуже багато отримав Іван на свою адресу компліментарних коментарів: “світлим, щирим та натхненним” називає його дехто, “відкриттям року” та “найкращим тренером шоу”,- вважають інші. А деякі глядачі сподіваються, що він став “достойною заміною недостойному Потапу”.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.