Кабачки більше не роздаю, бо самій не вистачає. Готую закусочні язички з помідорами, сиром і часником: смакота

Ця кабачкова закуска виглядає не ординарно. До того ж її можна вживати як у гарячому, так і в холодному вигляді. Тому можна приготувати завчасно, якщо треба.

Вам знадобиться:

  • 2 кабачки;
  • 1 помідор;
  • 100 г сиру;
  • 3-4 зубці часнику;
  • 2-3 ст.лож. майонезу;
  • 3 яйця;
  • борошно, сіль, зелень.
Кабачкові слайси присоліть

Кабачки беріть молоденькі, але не дуже малі. Відріжте у плодів хвостики. Всю шкірку чистити не потрібно, та якщо є якісь сліди чи вм’ятини, зріжте їх овочерізкою. Гострим великим ножем зріжте з одного боку кабачка тонкий повздовжній пласт. Покладіть овоч на зрізане ребро, щоб не хилитався. Тепер можете нарізати довгуваті слайси завтовшки 3-5 мм.

Підсмажте язички з обох боків

Викладіть кабачкові язички на дошку й присипте сіллю. Увітріть кристали солі в кабачки руками, переверніть і проведіть повторну процедуру. Допоки кабачки соляться 10 хвилин, приступайте до приготування начинки.

Натріть сир на дрібній тертушці й пересипте в глибоку мисочку. Дрібно наріжте суміш зеленої петрушки з кропом й додайте до сиру. Часникові зубці пропустіть крізь прес і відправте в начинку. Поперчіть масу і заправте майонезом.

Викладіть начинку

Поставте пательню на вогонь, щоб розігрілася. Візьміть 2 глибокі тарілки. В одній розмішайте виделкою яйця, в іншу насипте борошно. Кабачки промокніть паперовим рушником, щоб виділений сік всотався. Обмащуйте кожен слайс спочатку в борошні, потім в яйці й знову в борошні з обох боків.

Зафіксуйте рулет зубочисткою

Викладайте на сковорідку в розігріту олію. Смажте з обох боків до золотавої кірочки на середньому вогні. Готові овочі перекладіть на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії. Залиште холонути.

Помідор наріжте тонкими слайсами, а потім подрібніть їх кубиками. Дайте стекти зайвій рідині. Викладайте на дошку кабачок, зверху рівномірно розподіліть ложку начинки. Далі – трішки помідорних кубиків. Загорніть кабачок рулетиком, зафіксувавши зубочисткою, щоб не розкрутився. Страва готова.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.