“Специфічні люди”: дружина Тараса Тополі Alyosha розповіла, що думає про Потапа та Івана Дорна

За останні півтора року в українців дещо змінилися цінності. Через це Потап та Іван Дорн втратили шалену популярність. Alyosha спробувала пояснити, чому так сталося.

Дружина Тараса Тополі Alyosha висловила своє ставлення до артистів, з якими їй довелося співпрацювати. Мова про Потапа і Дорна. На думку Олени, артисти, які загубилися останнім часом, вже не зможуть здобути минулу популярність.

Alyosha вважає Івана Дорна специфічною людиною

Та, схоже, їм це навіть не потрібно. В зірки склалося враження, що Потапу все настільки набридло, що він навіть не намагатиметься повернутися на сцену. Івану теж достатньо того, чого він досягнув у житті.

Тополя назвала артистів “дуже специфічними людьми”. З Дорном в Alyosha був лише один спільний виступ, а от Олексія Потапенка вона знає чудово не лише як артиста, але і як людину. Вона обізнана з його характером і ставленням до людей, що працюють в одній команді.

Alyosha чудово знає Потапа як артиста та як людину

Потап повинен постійно щось змінювати. От і тепер артист може залишитися в музиці, але займатиметься якимись іншими напрямками, бо він не може довго віддаватися одній справі.

Іван Дорн доволі оригінальний. Він не схожий ні на кого ані в житті, ані в музиці. Артист має власне відчуття звучання. У нього є своя аудиторія, яка слухатиме артиста за будь-яких обставин. Чоловік робить те, що хоче робити, і його це повністю влаштовує.

Alyosha відновлює співпрацю з Владом Дарвіним

На питання Слави Дьоміна, чи готова Alyosha повернутися до співпраці з чоловіками-вигнанцями, вона зауважила, що нині вже має чотири дуети.

З американським емігрантом українського походження вони зробили кліп англійською мовою. Другий трек записали з італійцем Фабіо. Ця робота італійсько-українською мовою невдовзі буде показана фанам. Третій дует в Тополі вийшов із Гремо. Це білорус, який мешкає в Чикаго і всіляко допомагає Україні. Четвертим музичним обранцем Alyosha став Влад Дарвін, з яким артистка вже записувала пісні разом.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.