facebook

Візьміть 2 яблука та приготуйте цю шалену смакоту: яблучне печиво я готую за хвилини, а з’їдаємо за мить

Це смачне ароматне печиво зможе приготувати кожен, навіть початківець. А досвідченим кухарям рецепт такої страви стане у пригоді, коли виникне необхідність спекти щось нашвидкуруч.

Прості інгредієнти та простий процес приготування такого печива зробили цей рецепт фаворитом серед багатьох рецептів солодкої випічки особливо в осінню пору року, коли зібрали багатий врожай яблук.

З кількості продуктів, що вказана в рецепті вийде 12 штук м’якого печива, тому, якщо вам воно сподобається, то самостійно перерахуйте рецепт під власні потреби.

З кухарського інвентарю вам потрібно:

  • Міксер
  • Деко 35 на 45 см
  • Пергамент такого самого розміру, як деко
  • Духовка

Рецепт та інгредієнти

  • Яблука 2 штуки
  • Яйця 2 штуки
  • Цукор 150 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Борошно 350 г
  • Розпушувач 3 чайні ложки
  • Сіль 1 щіпка
  • Цукрова пудра
  • Кориця

Приготування

Яблучне печиво
Яблучне печиво
  1. Почніть приготування зі збивання яєць. У миску розбийте яйця, всипте до них цукор та за допомогою міксера збийте все до білої піни та, після цього, покладіть розм’якшене вершкове масло. Знову все збийте міксером.
  2. Потім просійте в ту саму миску борошно та розпушувач, а потім додайте дрібну сіль.
  3. Ложкою замісіть тісто.
  4. Яблука помийте, почистьте від шкірки та серцевини з насінням та поріжте кубиками розміром не більше 3 см. Змішайте яблука з тістом.
  5. Підготуйте духовку, розігрівши її до 180 градусів.
  6. На деко постеліть пергамент та починайте викладати двома столовими ложками тісто. У вас повинно вийти 12 штук печива.
  7. Відправте деко у духовку. Поставте його на середній рівень та випікайте печиво 25 хвилин.
  8. Після того, як печиво буде готовим, вийміть його з духовки та дайте йому охолонути. А тоді вже посипте цукровою пудрою та корицею.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.