Оля Цибульська похизувалася, що до неї залицяються священники: “У мене є двоє святих отців”

Таня Лі поцікавилася в Олі Цибульської, чи залицяються до неї дівчата. Відповідь зірки виявилася набагато приголомшливішою. З'ясувалося, що до співачки підкатують 18-річіні юнці та навіть священники.

Оля Цибульська полюбляє шокувати фанів заявами на межі фолу. У нещодавньому інтерв’ю зірка надзвичайно приголомшила публіку, оскільки пригадала, як до неї залицялися священники.

Цибульська зізналася, що після 30 років їй стали часто писати в мережі 18-річні юнаки, сприймаючи адресатку за мілфу. Олі дуже приємно отримувати компліменти від цієї категорії прихильників, хоча іноді вони бувають доволі фривольні.

Оля Цибульська спокусила двох священників

А ще Оля вряди-годи отримує послання від священників. Таких шанувальників у знаменитості двоє. Вони обов’язково вітають співачку з усіма церковними святами, надсилають картинки на релігійну тематику, а ще з квіточками, деревами чи сходом сонця.

Такі повідомлення радують Цибульську, причому отримує вона їх не у Вайбері, де надзвичайно поширена подібна практика, а в Інстаграмі. Блогерка жартома поцікавилася, чи знімають церковнослужителі хрестик перед цим, на що Оля відповіла негативно.

Був час, коли кума Дзідзьо називали батьком сина Олі Цибульської

У студентські роки в Олю закохалася одна дівчина. Вона поводилася доволі агресивно, переслідуючи Цибульську і погрожуючи розправою, якщо та не прийде на побачення. Довелося таки зустрітися й пояснити, що між ними не може бути нічого спільного, оскільки вони одна одній не підходять. На цьому все закінчилося.

Надалі Оля зазнавала залицянь виключно з боку сильної статі. Причому глибоко переконана, що різниця у віці не має бути перепоною до зустрічей. Якщо людям добре разом, вік не має жодного значення.

Розповідати нинішньому коханому, з яким будуєш стосунки, про колишніх небажано, певна знаменитість. Краще створювати нові історії, а минуле кохання саме собою відійде на задній план.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.