Затяті холостяки: Володимир Кличко, Євген Клопотенко, Олексій Дурнєв не поспішають стати на весільний рушник

За статистикою, жінок набагато більше, аніж чоловіків. А представники сильної статі ще й неначе знущаються – не знаходять собі пари до душі, перебуваючи в статусі затятих холостяків.

Володимир Кличко

Нині боксеру-чемпіону 47 років. А в шлюбі він перебував усього 2 роки. Молодику не минуло ще й 20, коли побрався з моделлю Олександрою Авізовою. Та ці стосунки швидко зійшли нанівець. Тож останню чверть віку в паспорті Володимира не було жодної позначки про шлюб.

Холостяк Володимир Кличко

Хоча Кличко ніколи не вів монахський спосіб життя. Найгучнішим його романом, що тривав майже десятиріччя з певними перервами, були стосунки з Хейден Пенетьєр. Американська Дюймовочка навіть народила коханому донечку Каю Євдокію у 2014 році, але обручки на пальчику від спортсмена так і не дочекалася.

Євген Клопотенко

Відомий телекухар у свої 36 років жодного разу не відзначився у рацсі. Якщо переможець шоу “МастерШеф” й починає стосунки з дівчиною, то відразу попереджає, що це нічого суттєвого не означає.

Холостяк Євген Клопотенко

Мовляв, зустрічатимуться час від часу, а він своєю чергою ходитиме на побачення з іншими. Якщо подібна ситуація влаштовує, вона має пристати на подібні умови. Як бачимо, поки що такої сміливиці не знайшлося. Тож Євген готує сніданки зазвичай на одну особу.

Олексій Дурнєв

37-річний блогер ідеально висміює русню у своїх програмах на Ютубі. Певно, до дівчат ставиться з такою ж часткою скепсису, оскільки стосунки з представницями слабкої статі тривають в Олексія не довше двох тижнів.

Холостяк Олексій Дурнєв

Ровесницями Дурнєв не цікавиться. Йому до вподоби дівчата, молодші хоча б на 10 років. Та й у 25-річних він уже не закохується. Так, відчуває короткотривалий потяг, який дуже швидко розсіюється під час спілкування.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.