Оксана Білозір похрестила онука: хрещеними батьками 7-місячного Матвійчика стали нардепка та бізнесмен

Втретє бабусею Оксана Білозір стала в лютому цього року. Тепер настала пора похрестити 7-місячного Матвійчика. Хрещеними батьками малюка стала неабиякі люди.

Невістка старшого сина Оксани Білозір Лариса є народною обраницею від “Слуги народу”. Лариса Білозір входить до депутатської групи “Довіра” разом із Марією Мезенцевою. Колега стала хрещеною мамою третьої дитини невістки відомої співачки й політикині.

Хрестини онука Оксани Білозір

Марія Мезенцева разом із бізнесменом Юрієм Косюком похрестили 7-місячного Матвія у церкві. Представниця депутатської фракції похвалилася світлиною з хрещеником на руках у мережі Інстаграм, зробивши підпис:

“Це для мене велика честь. Дякую, що обрали мене для нашого янгола”.

Малюку пощастило з хрещеними батьками. Нинішня народна обраниця Марія раніше займалася підприємництвом, викладала англійську мову та займалася благодійністю. Хрещений батько є власником агрохолдингу “Миронівський хлібопродукт”.

Новий українець Матвій народився у родині старшого сина Оксани Білозір Андрія. Первістка жінка народила від першого чоловіка, якого 8 травня 2000 року побили у львівській кав’ярні за вимогу співати пісні українською мовою. Ігор Білозір помер після того в лікарні.

Оксана Білозір зі старшими онучками

З другим чоловіком Романом Недзельським зірка народила сина Ярослава (нині вони розлучилися). Він поки що не порадував батьків нащадками. Натомість Андрій з дружиною Ларисою стали цьогоріч батьками вже втретє.

Подружжя виховує двох старших донечок, а тепер у родині з’явився ще й справжній козак. Хлоп’я народилося на Оксани та Миколая, зробивши подарунок бабусю й дідусю. До речі, день народження малюка збігається з днем народження Олени Зеленської. А донька Білозорів Ліза народилася в один день із президентом.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.