Перша леді Олена Зеленська відповіла, чи піде Володимир Зеленський на другий термін: “Я підтримаю його”

Всі ми чудово пам'ятаємо, як Володимир Зеленський, йдучи на вибори президента, пообіцяв, що відбуде один строк, наведе лад і піде. Здається, нині ситуація кардинально змінилася.

У 2019 році ніхто з нас не очікував, які випробування очікують на Україну в недалекому майбутньому. Та і на початку 2022-го всі мріяли відзначити Великдень і насмажити шашликів на 1 травня. На жаль, усе сталося набагато трагічніше.

У 2014 році, коли росіяни анексували Крим і влаштували бійню на Донбасі, тоді чинний президент Янукович просто накивав п’ятами, залишивши країну та своїх виборців напризволяще.

Олена Зеленська в усьому підтримує свого чоловіка-президента

У лютому 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення росіян, і ракети полетіли на Київ та інші міста, Володимир Зеленський не втік, а продовжив керувати державою. Україна тримається, і вже вивільнила 54% територій, захоплених орками.

Ситуація кардинально змінилася, і шостий президент замислився: а чи не треба йому залишитися ще й на другий термін. Звісно, найкраще з думками Володимира Олександровича обізнана його дружина Олена. Журналістка Face The Nation поцікавилася в української першої леді, чи можливе повторне балотування її благовірного на майбутніх виборах глави держави.

На що пані Олена відповіла трішки вітіювато. Мовляв, це залежатиме, чи потрібен Зеленський українцям на той момент. Жінка зізналася, що не до кінця була певна, чи треба було Володимиру боротися за президентське крісло 4 роки тому. Зараз, якщо він прийме подібне рішення, вона його всіляко підтримає. Олена Зеленська дала прихильникам чоловіка надію:

“Якщо він вирішить, що це потрібно, – ну, у нас є певний досвід, ми там були. Уже не так страшно, як було вперше”.

Хоча відзначила, що остаточного рішення з цього приводу Володимир Олександрович поки що не прийняв.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.