Гумористка Ірина Сопонару хоче побратися зі своїм англійським нареченим: весілля планують на річницю заручин

У травні коханий Ірини Сопонару зробив їй пропозицію. Вони з Рісом заручилися. Прихильники поцікавилися в зірки, коли врешті відгуляють весілля. Наречена відповіла.

Представниця “Жіночого кварталу” вже понад два роки зустрічається з англійцем Рісом. Час від часу білявка радує прихильників знімками з коханим чоловіком. У травні Ірина похвалилася, що вони заручилися.

Фани чекали 4 місяці поспіль, але новини про весілля від Сопонару не надійшло. Тоді вирішили поцікавитися у дівчини напряму, чи визначено дату реєстрації шлюбу. Щаслива Ірина підтвердила, що побратися з Рісом вони запланували в травні.

Ірина Сопонару засвітила каблучку з заручин

Виходить, голубки вирішили провести шлюбні урочистості рівно за рік після заручин. Чому такий довгий термін, гумористка не пояснила.

Попри те, що Ріс – великобританець, якийсь час він мешкав у Києві. З Іриною вони познайомилися зовсім випадково, обмінявшись адресами сторінок в Інстаграмі. Того дня дівчина була без мейкапу, у футболці та кедах. Але змогла полонити серце іноземця своєю величезною харизмою.

Повномасштабне вторгнення застало Сопонару в Чернівцях. Вона пішки перейшла кордон, бо була без автівки. Разом із Рісом спочатку виїхали до Румунії. Побули там деякий час, далі перебралися до Лондона. Влітку 2022 року пара повернулася в Україну.

Натякати коханому, що вже дозріла до шлюбу й народження дітей, кварталівка почала вже тоді, адже гідно оцінила його допомогу й підтримку в нелегкі часи. Та Ріс лише сміявся. Дівчина не розуміла, що такого смішного сказала.

Це вже другий англієць у житті Ірини Сопонару

Врешті вони таки заручилися. Це сталося вже у травні 2023-го. Весілля, якщо вірити Інстаграм-сторіс зірки, зіграють у травні 2024 року. Напевно, хочуть дочекатися перемоги, а потім уже гулятимуть на повну котушку.

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.